Frontmen benda Rolling Stones Mik Džeger (77) osvojio je 44 godine mlađu balerinu Melani Hemrik 2014. godine, a iako su našli na kritike zbog razlike u godinama, oni se na to ne obaziru.

Njihova veza već dugo intrigira javnost, a činjenica da se ne pojavljuju često u javnosti zajedno dodatno intrigira javnost. Mik, koji je čak i pradeda, ima 78 godina, dok Melani ima 34 godine i značajno je mlađa od većine dece svog izabranika.

Ono što je posebno iznenadilo javnost su uslovi koje njih dvoje imaju u vezi, a to su jednom prilikom potvrdili i Mikovi bliski prijatelji.

mik dzeger sa suprugom i sinom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Mik i Melani su u otvorenoj vezi, što im daje slobodu da se viđaju i izlaze sa drugim ljudima.

Pevač to svoje pravo veoma koristi, te je u u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Ipak, odlučio je da je ostavi da ima više vremena za Melani i njihovog sina.

mik dzeger sa suprugom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mik je inače, nakon glasina da će ostaviti Melani zbog manekenke Maše Rudenko, Melani kupio luksuznu kuću u Njujorku koju je platio sedam miliona dolara.

Pored toga, mediji pišu i da je Mik Džeger u obavezi da Melani plaća 15.000 dolara mesečno na ime čuvanja njihovog sina, budući da se ona povukla iz svog posla. Pored toga, Mik se, kako kažu mediji, obavezao i da će do 18. godine njihovog sina snositi sve troškove vezane za školovanje sina.

mik dzeger sa cerkom i suprugom
Splash News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Džeger je dobio osmo dete s Melani, a ostalih sedmero su mu rodile četiri različite žene. Mik s prvom suprugom, advokaticom i bivšom glumicom Bijankom de Masijas (76) ima ćerku, dizajnerku nakita Džejd Šenu (49).

U drugom braku s glumicom i modelom Džeri Hol (64) dobio je ćerke, manekenke Elizabet (37) i Džordžu Mej (29) i sinove, glumca Džejmsa (35) i modela Gabrijela (23).

Džeger s bivšom devojkom, manekenkom Lucijanom Gimenez (51) ima sina Lukasa (22) a u vezi sa spisateljicom i pevačicom Maršom Hant (75) dobio ćerku, glumicu Karis (50).

Više fotografija Mikove sadašnje partnerke i nekadašnje balerine pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Melani Hemrik devojka Mika Džegera