Frontmen benda Rolling Stones Mik Džeger (77) osvojio je 44 godine mlađu balerinu Melani Hemrik 2014., a iako su našli na kritike zbog razlike u godinama, oni se na to ne obaziru.

Lepa brineta je prošlog vikenda oduševila pratioce na Instagramu kada je objavila na storiju fotografiju s prijateljicama u kupaćim kostimima sa printom prigodnim za Dan nezavisnosti.

"Zaista smo se unele u ovaj praznik", napisala je Melani. Hemrik često izaziva divljenje svojim objavama u kojima pokazuje koliko je fleksibilna, a brzo se vratila baletu i nakon što je 2016. dobila sina Deveruksa Oktavijana s Mikom kojem je to osmo dete.

melani hemrik
Instagram 

Zanimljivo je da se tokom njene trudnoće šuškalo da su ona i muzičar raskinuli i da je Džeger našao novu devojku, manekenku Mašu Rudenko (30).

Ubrzo se pokazalo da su to tek glasine i Mik je 2016. kupio Melani luksuznu kuću u Njujorku vrednu sedam miliona dolara.

mik dzeger i melani hemrik
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Muzičarevi prijatelji su svojevremeno otkrili za strane medije da su on i balerina u otvorenoj vezi i da to znači da član Rolling Stonesa može da se viđa s drugim ženama.

Mik je u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Ipak, odlučio je da je ostavi da ima više vremena za Melani i njihovog sina.

Inače, Džeger je dobio osmo dete, a ostalih sedmero su mu rodile četiri različite žene. Mik s prvom suprugom, advokaticom i bivšom glumicom Bijankom de Masijas (76) ima ćerku, dizajnerku nakita Džejd Šenu (49).

U drugom braku s glumicom i modelom Džeri Hol (64) dobio je ćerke, manekenke Elizabet (37) i Džordžu Mej (29) i sinove, glumca Džejmsa (35) i modela Gabrijela (23).

mik dzeger i dzeri hol
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Džeger s bivšom devojkom, manekenkom Lucijanom Gimenez (51) ima sina Lukasa (22) a u vezi sa spisateljicom i pevačicom Maršom Hant (75) dobio ćerku, glumicu Karis (50).

Melani i Mik retko dele zajedničke fotografije na Instagramu, a poznato je da je 2014. izgubio svoju veliku ljubav, modnu dizajnerku L'Vren Skot koje se priseti za njen rođendan i godišnjicu smrti.

Par je privlačio pažnju javnosti gde god se pojavljivao i bili su neopisivo zaljubljeni. Pevač je u intervjuima govorio za L'Vren da mu je ljubavnica i najbolja prijateljca.

Bili su u vezi više od deset godina, međusobno se podržavali i slavili zajedničke uspehe. Ipak sve to je prestalo 2014. kada je ona izvršila samoubistvo.

mik dzeger
Shutterstock 

"Još se trudim da shvatim kako je moja voljena i najbolja prijateljica mogla okončati svoj život na tako tragičan način. Proveli smo mnogo divnih godina zajedno i stvorili divan život za nas. Njena prisutnost je bila divna i mnogi su se divili njenom talentu", rekao je Mik nakon smrti svoje devojke.

Više fotografija Džegerove sadašnje devojke Melani pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Melani Hemrik devojka Mika Džegera