Sofija Vergara (49) iako u petoj deceniji, izgleda bolje od duplo mlađih koleginica, a pored fotografija iz svakodnevnog života, na svom profilu deli i slike iz mladosti.

Pored toga što je jedna od najlepših žena na svetu, prošle godine je proglašena i za najplaćeniju glumicu.

Sofija je karijeru započela kao model - sa 17 godina primetio ju je jedan fotograf na plaži, pa je ubrzo nakon toga usledila reklama za čuveno gazirano piće.

Tokom devedesetih proslavila se u različitim televizijskim projektima, premda uglavnom na španskom, a početkom 2000-ih dospela je i do Holivuda.

sofija vergara
Shutterstock 

Ključna je bila uloga u hit seriji "Moderna porodica", čija je poslednja epizoda prikazana u aprilu prošle godine.

Na ljubavnom planu je u mladosti imala turbulencije, naime prvi put se udala sa samo 18 godina, a ubrzo je rodila i sina Manola. Ipak ovaj brak nije potrajao, pa je ubrzo Sofija ponovo bila slobodna.

Nakon toga imala je nekoliko dužih veza, a javnosti je bila intersenasta ona sa Nikom Loebom zbog koje se glumica našla i na sudu.

Nik i Vergara, podvrgli su se veštačkoj oplodnji 2013. godine, i tom prilikom zamrznuta su 2 embriona.

Međutim, nedugo potom, par je prekinuo veridbu, a embrioni su ostali u jednoj specijalizovanoj klinici u Kaliforniji. Loeb je želeo da iskoriti njene embrione bez njenog pristanka, ali nakon niza ročišta glumica je izvojevala konačnu pobedu.

Sofija se nakon niza propalih veza udala za kolegu Džoa Manganijela, koji važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u Holivudu, i sa kojim danas uživa u skladnom braku.

sofija vergara
Shutterstock 

Da život talentovanu i harizmatičnu kolumbijsku lepoticu nije mazio govore i njene porodične tragedije koje su je zadesile. 1998. godine njen brat je kidnapovan i ubijen, a ona je tada skrhana bolom i uplašena za sigurnost svoje porodice, spakovala kofere i zajedno sa majkom, sestrom i sinom život nastavila na Floridi.

Izrazito lepa i sa velikom energijom i harizmom lako je uspela da se nametne u svetu šoubiznisa, ali je ponovo naletela na životnu prepreku - tokom 2002. vodila je ozbiljnu bitku protiv raka, u kojoj je ipak izašla kao pobednik.

Reklo bi se da su sve loše stvari i za nje, a Sofija koja je danas napunila 49 godina blista, a mnogi tvrde da danas izgleda i bolje nego na početku karijere. 

"Najlepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje", "Kakva kraljica", "Ti ne stariš", "Kada bi svi starili kao ti", "Uopšte se nisi promenila", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Više Sofijinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode