Poznati glumački par Penelope Kruz (47) i Havijer Bardem (52) zajedno su već 14 godina i važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Pored toga što se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu, oni retko za medije pričaju o svojoj intimi. Svojevremeno je Havijer u jednom intervjuu otvoreno ispričao sve o njihovoj ljubavi i o tome kako im je trebalo čak 15 godina da se poljube, piše Glossy.

Par se venčao 2010. godine, a potom su dobili dvoje dece: sina Lea Ensinasa Kruza (10) i ćerku Lunu Ensinas Kruz (7), koje nemamo česti priliku da vidimo u javnosti.

Ipak, ova porodica nije uspela da umakne paparacima tokom porodičnog odmora u Italiji ovih dana, pa su na internetu osvanule fotografije na kojima ih vidimo kako uživaju na plaži.

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Penelope i Havijer sa decom

Penelope, je izgledala zanosno u jednodelnom plavom kupaćem kostimu, bila je odlično raspoložena i sve vreme ljubila i grlila supruga i decu, a mnogi su primetili da su njihovi naslednici nasledili najbolje od svojih roditelja.

penelope kruz i havijer bardem
Shutterstock