Popularnu pevačicu Kamilu Kabeljo (24) paparaci su uslikali u  gotovo neprepoznatljivom izdanju u brdima iznad Los Anđelesa, gde je otišla da trenira.

Očigledno da je Kamila rešila da poradi na svom fizičkom izgledu, barem ako je suditi po kadrovima koji su nastali na pomenutoj lokaciji.

Naime, Kamila je počela da trenira kako bi skinula višak kilograma koje je nabacila u poslednjih nekoliko meseci. Nove slike pokrenule su glasine da je Kamila trudna, te da je to doprinelo promeni njenog tela, dok pojedinci navode da je samo nabacila kilograme tokom karantina.

Ona je prošetala u sivoj sportskoj odeći, a društvo joj je pravila majka, dok je pevačica imala pomalo tužan izraz lica. Kubansko-američka pevačica, koja je poznata po svojim provokativnim objavama, samouvereno je pokazala svoje mane.

kamila kabeljo nekad
printscreen/youtube 

Može se primetiti da Kamila ne smatra poveći stomak velikim problemom i da za razliku od većine koleginica nije time opterećena, što je odličan primer drugim mladim ženama koje se bore s viškom kilograma.

Međutim, dok Kamila nije obraćala pažnju na to što je slikaju u ovom izdanju, njene fotografije su velikom brzinom preplavile svetske medije, kao i društvene mreže. Više fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kamila Kabeljo