Spotovi Harija Satjlsa spotovi broje stotine miliona pregleda, a zbog stila su ga neretko prozivali da je gej.

Lakira nokte, nosi žensku odeću, a do sada je bio u vezi sa nekima od najlepših žena sveta poput Tejlor Svift i Kendal Džener, a u feburaru je započeo romansu sa glumicom Olivijom Vajld.

Kako su prenosili strani mediji, upravo je Hari razlog zbog koga je Olivija raskinula osmogodišnju vezu sa Džejsonom Sudejkisom, za koga je bila verena do novembra 2020. godine i sa kojim ima dvoje dece - sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).

Gotovo da niko ne može a da se ne uputa šta to ima mladi Hari zbog čega tolike žene "otkidaju" na njega.

Neki su ga čak nazivali i "prljavim", uglavnom zbog problema sa licem, odnosno zbog i akni, ali i neretko masne kose. Njegov stil je prošao kroz razne faze, ali možda je baš ključ u tome što Hari apsolutno više ne obraća pažnju na komentare, već živi život onako kako želi.

Britanski muzičar i kantautor, odnedavno u svoj portfolio može da doda i glumu kao nešto čime se bavi, s obzirom na to da trenutno učestvuje u snimanju filma "Dont Worry Darling", u kom je glavna rediteljka upravo njegova devojka - holivudska glumica Olivija Vajld. 

hari stajls i olivija vajld
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, na snimanju je primećeno je da Olivija ipak drži blagu distancu od Harija, kako bi na setu održavali profesionalni odnos sa kolegama.

Bivši član benda "One Direction" i Olivija Vajld trenutno uživaju na privatnoj jahti u Monte Arentariu, a od nedavno su počeli i da žive zajedno, prenose američki mediji.

Glumica Olivija Vlad posle razlaza sa verenikom, komičarem i glumcem, Džejsonom Sudeikisom, sa kojim je dobila dvoje dece, pronašla je novu ljubav u deset godina mlađem Hariju. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Kevin Winter / AFP / Profimedia Hari i Olivija

Fotografije sa odmora objavili su "Daily Mail" i "Page Six", a pažnju javnosti privukao je veoma blizak odnos pun ljubavi, kao i to da svaki trenutak na odmoru provode zajedno ni skidajući ruke jedno sa drugog.

"Provode fantastično vreme zajedno i pojavljuju se u javnosti jer nema šta da kriju. Rastu emotivno kao par i sve su bliskiji", rekao je blizak izvor za "Daily Mail".

Podsetimo, Hari je početkom godine bio aktuelna tema na društvenim mrežama zbog naslovnice magazina na kojoj je nosio haljinu i štikle.

On često, bez ikakvih problema nosi žensku garderobu, lakira nokte, zbog čega su  mnogi dovodili u pitanje njegovu seksualnu orijentaciju. Slavni pevač jepomenutom naslovnicom želeo da sruši mit o toksičnoj ideji muškarca i muškarca koji nema problema sa sobom, ni sa drugima, i da prihvata i slavi različitosti.

hari stajls na met gali
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia