Njegovi spotovi broje stotine miliona pregleda, a zbog stila ga neretko prozivaju da je gej. Lakira nokte, nosi žensku odeću, a opet, smuvao je do sada neke od najlepših žena na svetu, počev od Tejlor Svift, preko Kendal Džener, poznatih modela, pa sve do prelepe glumice Olivije Vajld. 

Ukoliko i dalje ne znate o kome se radi, naravno, reč je o mladom muzičaru, Hariju Stajlsu, koji je svoju karijeru započeo u takmičenju "The X Factor", proslavio se kao član benda "One direction", a poslednjih godina podjednako "žari i pali" i kao solo umetnik.

Ipak, mnogi ne mogu da se ne zapitaju, šta to ima mladi Hari zbog čega tolike žene "otkidaju" na njega. 

Neki su ga čak nazivali i "prljavim", ponajviše zbog problema sa licem, odnosno zbog bubuljica i akni, ali i neretko masne kose.  Njegov stil je prošao kroz razne faze, ali možda je baš ključ u tome što Hari apsolutno više ne obraća pažnju na komentare, već živi život onako kako želi. 

Ipak, jedno od poslednjih izdanja izazvalo je salvu komentara.

Britanski muzičar i kantautor, od skora u svoj portfolio može da doda i glumu kao nešto čime se bavi, s obzirom na to da trenutno učestvuje u snimanju filma "Dont Worry Darling", u kom je glavna rediteljka upravo njegova devojka - holivudska glumica Olivija Vajld

Ipak, na snimanju je primećeno je da Olivija ipak drži blagu distancu od Harija, kako bi na setu održavali profesionalni odnos sa kolegama. 

Harija su nedavno papraci uslikali u kranje neobičnom izdanju - nosio je belu majicu, sivu košulju i crne pantalone, a ono što je sve nasmejalo, bila je ženska kecelja sa žutim cvetovima. 

Ipak, to nije prvi put da Harija vidimo u ovakvom izdanju. 

Njegov specifičan stil oblačenja mnogo puta je nazvan kontroverznim, pogotovo što je odeća koju nosi neretko namenjena "nežnijem" polu.   U decembru 2020. godine, pozirao je u haljinama za američki "Vogue" i tom prilikom je rekao: "Uhvatio sam sebe kako posmatram žensku odeću i razmišljam koliko sjajno izgleda!" 

Editorijal je tada podigao ogromnu prašinu, ali Harija to nije omelo ni najmanje. Naprotiv! 

S obzirom na to da je pevaču 1. februara bio 27. rođendan, tom prilikom čestitao mu je i Vogue - priznajemo, na veoma originalan način:

Ostaje samo da vidimo čime će nas još iznenaditi kontroverzni umetnik. Kako stvari stoje, za sada je sreću u ljubavi našao uz Oliviju Vajld, od koje se retko odvaja.

Kako se šuška po holivudskim kuloarima, upravo je Hari razlog zbog koga je Olivija raskinula osmogodišnju vezu sa Džejsonom Sudejkisom, za koga je bila verena do novembra 2020. godine i sa kojim ima dvoje dece - sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4). 

LAKIRA NOKTE I NOSI SUKNJE, A ŽENE GA OBOŽAVAJU: Na koju foru je smuvao jednu od najlepših glumica Holivuda?
Ian West / PA Images / Profimedia 

Bila to puka nagađanja ili istina - jedno je sigurno, Harijev čuckasti karakter je upravo ono što joj prija i zbog čega je uplovila u vezu sa njim uprkos tome što je od njega starija deset godina. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.