Italijanski modni dizajner Roberto Kavali od 2008. godine ljubi Sandru Nilson, kojoj po godinama može biti deda, a iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petoro dece.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, nedavno je kupio ostrvo svojoj ljubavnici.

Sandru su mnogi nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom čije su kreacije prepoznatljivije po životinjskim uzorcima i jer bi joj po godinama mogao biti deda.

Oni se često mogu videti kako uživaju u luksuznim odmorima na jahtama pri čemu ona mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom.

eva kavali
Prandoni/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, sam početak Robertove karijere obeležilo je upoznavanje sa Evom Duringer, koju je javnost obožavala, a i dan danas je tako.

Roberto Kavali je svoj prvi butik otvorio u Sent Tropeu 1972. godine. U tom vremenu je često poređen sa svojim zemljakom kreatorom Đanijem Versaćeom koji je važio kao sinonim za ekstravaganciju na početku osamdesetih godina.

Vreme osamdesetih godina Kavali je proveo u rodnoj Firenci dok su drugi kreatori osvajali Evropu.

On je svoje kreacije odbijao da prilagodi trendovima ostajući veran svojim idejama. Njegova druga supruga mu je pomogla da se iz letargije pokrene i samouvereno zavlada modnim svetom.

Upoznao ju je na takmičenju za Miss Universe gde je bio član žirija. Eva Duringer nije osvojila glavnu titulu, ali jeste kreatorovo srce. Pošto se zainteresovala za modu, kreator je počeo da radi više.

roberto i eva kavali
- / Wenn / Profimedia 

Eva je 1980. godine postala supruga svetski poznatog dizajnera Roberta Kavalija. Iako su mediji oduvek bili posvećeni brojnim Robertovim uspesima, mnogi su zaboravili ko je njegoga supruga koja je na događajima osvajala ljude lepotom i otmenim stilom.

Pravo ime Eve Kavali je Eva Marija Duringer. Rođena 1959. godine, Eva je tek pre nekoliko godina postala poznata široj javnosti. Odrastala je u siromašnoj porodici u kojoj je njena majka većinu vremena posvećivala poslu, dok je Eva svoje detinjstvo provela sa bakom.

eva kavali
IPA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Eva je oduvek ponosno isticala svog supruga. U medijima je ostala zapamćena kao žena koja marljivo radi, kao neko ko je glavni oslonac i podrška svom suprugu.

Iako su modni stručnjaci govorili da njena građa ne odgovara baš modelima sa svetski poznatih pista, ona je mogla da osvoji čitav modni svet. Eva 1977. godine postaje polufinalistkinja popularnog takmičenja "Miss World".

Godinu dana kasnije, 1978. godine Eva postaje pobednica takmičenja "Miss Europe". Bila je to prava lična pobeda za nju. Globalni cilj, na kom je besumučno radila, konačno je postignut.

roberto i eva kavali
Shutterstock 

Godinu dana nakon pobede, Eva se udala za Roberta, a odluka o venčanju brzo je doneta: par nije sumnjao u svoja osećanja.

Nakon 28 godina braka, Roberto Kavali se preselio u manju kuću u sklopu svog imanja u okolini Firence. Uprkos razvodu, Roberto i Kavali su se zajedno pojavili na crvenom tepihu nakon prikazivanja Kavalijeve muške kolekcije.

Na pitanje posećuje li ikad svoju prvu kuću, Kavali je izričito rekao: "Ne"!.

Američki novinar ga je ponovo upitao zamera li mu Eva odlazak iz njihovog doma, na šta je dizajner mahnuo rukom i rekao: "Ne znam, to morate nju da pitate".

roberto kavali
Shutterstock 

Ipak, Roberto Kavali je dosta puta priznao u intervjuu da svoju ogromnu popularnost duguje mudroj supruzi, koja ga je uvek podržavala i davala savete.

Eva Kavali danas ima 62 godine. Robertu je rodila troje dece, a iako bi mnogi rekli da je top model, Eva vodi sasvim miran i porodičan život. Za mnoge žene širom sveta postala je "ikona verne supruge" i dobro negovane žene.

eva kavali
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kada se pre nekoliko godina održala Nedelja mode u Parizu, Eva Kavali se pojavila u društvu dugogodišnje prijateljice Sandre Meljničenko. Bile su obučene po "poslednjoj modi" a rado su pozirale ispred objektiva.

sandra meljnicenko
Facebook screenshot