Od momenta kada je poznata glumica Alis Evans javno otkrila da ju je muž varao tri godine, strasti nikako da se smire sa obe strane. 

U braku sa Joanom Grifidom bila je 14 godina, a nedavno je otkrila i da ju je uskoro bivši suprug terao da napusti glumu.

Na ovaj korak bila je primorana nakon što su je mnogi optužili da pokušava da uzme novac od glumca, a sada je otišla korak dalje.

Glumica se još jednom javno obratila akterima, a ljubavnici svog supruga uputila je "izvinjenje":

"Samo želim da se izvinim svim onim ljudima koji su smatrali da sam bila neljubazna prema Bjanki (ljubavnici mog muža) tako što sam postavila fotografiju mene i moje 20-godišnje ljubavi. Mora da ju je mnogo zabolela ideja da je možda još spavao sa svojom ženom, ili se čak fotografisao sa njom. Žao mi je Bjanka. On je naravno tvoj. Isekla sam ga sa fotke. Sada nećete morati da brinete. Voli vas Alis".

alis evans
pritnscreen/instagram 

Do ovog više nego sarkastičnog izvinjenja došlo je jer je glumica malo pre ove objave okačila identičnu fotografiju, ali sa suprugom, na koju je slučajno naletela dok je pregledala galeriju na telefonu.

alis evans joan grifid
printscreen/instagram 

Ovaj potez navodno je zasmetao Bjanki, a to je stiglo do Alis koja je u svom stilu odgovorila kako trolovima na internetu tako i novoj devojci svog supruga.

Podsetimo, glumica se odlučila na raskirinkavanje nakon što je njen još uvek zakoniti suprug javno ozvaničio vezu sa Bjankom Vales na Instagramu.

joan grifid bjanka vales
printscreen/instagram 

Nakon toga Bjanka je na svom Tviteru napisala:

"Ne spavam sa oženjenim muškarcima, ne rasturam domove niti uništavam živote maloj deci", međutim, mnogima te stavke nisu bile najjasnije s obzirom da je Joan još uvek zvanično u braku.

alis evans i joan grifid
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Bilo kako bilo, nakon njene poslednje objave dobila je pregršt pozitivnih komentara, a kako stvari stoje čini se da je na pomolu još jedna holivudska sapunica kojoj skoro nećemo videti kraj.