Nekadašnja "Spajsica" Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, nedavno je predstavila video o porodičnom nasilju u kom se pojavljuje pretučena i prekrivena modricama i krvlju.

Povodom projekta gostovala je u popularnoj emisiji "Good morning Britain" u kojoj je izjavila da je i "sama pretrpela fizičko i psihičko nasilje".

U isto vreme paparaci su snimili nekadašnju dadilju slavnog para Lorejn Džajls, koja je ujedno bila i ljubavnica Melaninog supruga, kako na FaceTime-u razgovara sa nekadašnjim mužem pevačice, Stivenom Belafonteom.

loren dzajls
GAMR/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje su opušteno ćaskali, i kako izvori tvrde, ogovarali Mel Bi.

Inače se tridesetogodišnja dadilja našla se na naslovnim stranicama kada je razvod slavnog para započet 2017. godine, tvrdeći da je bila intimna ne samo sa Stivenom, već i da su svo troje zajedno upražnjavali seksualne odnose.

Iako je pevačica oštro demantovala tvrdnje, izgleda da su Lorejn i Stiven ostali u kontaktu sve ovo vreme kako se isprva i sumnjalo.

Mel je inače u intervjuu za gorepomenuti šou ispričala i neke detalje iz svog braka - od toga da je pokušavala sedam puta da izgladi stvar sa nekadašnjim suprugom, pa sve do toga da je morala da nosi belu odeću godinu dana nakon razvoda jer je to Stiven od nje zahtevao.

"Nisam imala novca, nisam imala gde da odem sa troje dece, oduzeo mi je kreditne kartice, automobil, iako sam radila sve vreme za nas", rekla je pevačica i dodala, "zlostavljanje može da vam "smrvi dušu" i nekad može da potraje zauvek da se vratite u normalu".

mel bi
DUNKIND / WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je Stiven Belafonte uvek oštro demantovao tvrdnje o zlostavljanju, mnogi su postavili pitanje zbog čega je uopšte i ostao u kontaktu sa ženom koja je nanela toliko bola njegovoj porodici neprimerenim izjavama.

Kako stvari stoje, izgleda da se Belafonte-Braun priči još uvek ne nazire kraj uprkos razvodu.