Melani Braun, svima poznatija kao Mel Bi bivša članica popularnog benda Spice Girls, snimila je šokantan video o porodičnom nasilju u kom se pojavljuje pretučena i prekrivena modricama i krvlju.

Pevačica u kratkom filmu nazvanom "Love Should Not Hurt", iza kog stoji organizacija Women's Aid beži od agresivnog partnera.

Snimak prati njihovu vezu od samoga početka, ali ljubav i srećne dane ubrzo zamjenjuju nasilje i suze. Iza zatvorenih vrata, Mel ostaje sama i preplašena zbog monstruoznog ponašanja muškarca koji bi trebao da je bezuslovno voli. 

U jednom trenutku partner je vuče po sobi i tuče, a ona posle šminkom pokušava da prekrije modrice na unakaženom licu. Video završava njenim dramatičnim bekstvom iz kuće pakla.

Podetimo, 45-godišnja Mel i sama je tvrdila kako je skoro deset godina pokušavala da pobegne od bivšeg, nasilnog supruga Stefana Belafontea, koga je optužila za fizičko i emocionalno zlostavljanje.

- Bilo da je reč o pljuvanju ili davljenju, to su stvari koje se zapravo događaju, sve su to mučne, ženske priče - rekla je o videu Mel, koja je danas pokroviteljka organizacije Women's Aid.

mel bi
Youtube 

Pevačica je podržala i donošenje novog zakona o nasilju u porodici, koji će jasno definisati i prisilnu kontrolu kao i emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Pet godina nakon razvoda, Mel B napokon je pronašla novu ljubav s aktualnim partnerom, ali otkrila je i kako zbog svih privatnih muka i trauma koje je doživela dobrih godinu dana nije mogla da podnese dodir ni jednog muškarca.

mel bi
Youtube 

- Grozila sam se i običnog zagrljaja - priznala je pevačica, koja danas živi mirno i povučeno. Govoreći o projektu, Mel B je rekla:

Tako sam neverovatno ponosna što sam deo ovog projekta koji mi toliko znači ... Čini se čudnim kada kažem da sam ponosna što sam pokazala nešto tako brutalno i uznemiravajuće, ali to je moja misija, jer želim da podignem svest ljudi o nečemu kroz šta mnogo žena prolazi svakodnevno, svake nedelje, svakog meseca u svom životu.

mel bi
DUNKIND / WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pevačica se od bivšeg supruga Stefana razvela 2017. godine, a nedavno je otkrila kako i dan-danas pati od posttraumatskog stresnog poremećaja zbog nasilja kom je bila izložena.