Geri Halivel (48), odnosno "Džindžer Spice" nekada je bila jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih Spajsica, međutim, očigledno je i nju vreme i te kako pregazilo, barem ako je suditi po poslednjim fotografijama.

Paparaci su uslikali bivšu spajsicu dok je džogirala sa svojim ljubimcem, a malo ko bi mogao da pretpostavi da je u pitanju nekada velika zvezda, koja je žarila i palila na scenama širom sveta. 

Obučena u belo, u prilično neobičnoj odeći za vežbanje, izašla je u šetnju sa svojim psom, a potom ga i vezala oko struka. Ceo autfit upotpunila je mekom kapom i kožnim bež rukavicama. 

Iako je i dalje u zavidnoj formi, mnogi su komentarisali da Geri izgleda poput bake, s obzirom da je lice bez šminke otkrilo bore i fleke. "Da paparaco nije napisao ko je u pitanju, nikad je ne bih prepoznao", samo su neki od komentara na Tviteru. 

Geri Haliver, odnosno "Džindžer Spajs", bila je deo grupe "Spice girls" koja se proslavila tokom devedestih. 1998. je napustila bend i posvetičla se solo karijeri, a pre nego što se proslavila u muzičkim vodama, radila je kao model i u jednom noćnom klubu u Majorci. 

Kada je "Džindžer Spajs" otišla iz benda, spekulisalo se da je razlog svađa sa Mel B, a sve se odigralo tokom turneje koju su Spajsice završile bez nje. 

Kada je započela solo karijeru, napravila je manje promene - ofarbala je kosu u plavo, a njene pesme su se jako dobro kotirale na top listama. Ipak, "slava" nije dugo potrajala.

Napisala je autobiografiju, učestvovala i kao sudija u rijaliti programima, a oprobala se i kao aktivistkinja u nrojnim nevladinim organizacijama. Takođe, jedna je od prvih poznatih ličnosti u Britaniji koja je otvoreno pričala o svojim problemima sa bulimijom.

Tokom 2002. godine zabavljala se sa pevačem Robijem Vilijamsom. Iste godine kupila je imanje od čuvenog pevača Džordža Majkla, na kom i danas živi sa svojom kćerkicom Blubel Madonom, čiji je otac novinar i scenarista Saša Gervaši. 

Svoju sreću je pronašla pored bivšeg trkača Formule 1, Kristijana Hornera, sa kojim je dobila sina, a kako je izgledala nekad, kao i kakve su sve bile njene transformacije, pogledajte u galeriji ispod: 

Youtube Geri Halivel, Spice girls