Britanski glumac Aron Tejlor-Džonson (31) pre nekoliko dana snimljen je dok ispija kafsa prijateljima na suncu u Malibuu u Kaliforniji, a društvo mu je pravila i njegova 23 godine starija supruga Sem.

Tom prilikom prisutni su mogli da vide Aronove zanosne mišiće i muževan imidž, dok se Sem, koja je inače fotograf i režiser, odlučila se za sportsku kombinaciju i malo šminke.

Inače, zajedničko pojavljivanje ovog para uvek izaziva komentare, i intrigira javnost zbog velike razlike u godinama i neobične ljubavne priče koju dele.

Aron je svoju suprugu Sem (54) upoznao 2008. godine kada je imao samo 18 godina. I to verovatno ne bi bilo ni malo čudno da ona od njega nije starija čak 18 godina. 

Kada su se upoznali, režiserka je imala 42 godine, ali glumac tvrdi da čim ju je video znao je da je ona njegova srodna duša i žena s kojom želi da provede život.

Aron je snimljen s ženom i prijateljima kako ispija kafu na suncu
Malizoo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je Sem režirala, a Aron je tumačio glavnu ulogu.

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio", rekao je glumac o njihovom upoznavanju.

On naglašava da nikada nije osetio razliku u godinama između sebe i svoje partnerke, objašnjavajući kako ni on nije mogao da se uporedi ni sa jednim svojim vršnjakom kada je imao 19, jer je već tada živeo život koji nema veze sa standarnim odrastanjem.

Sem je od Arona starija 23 godine.
Shutterstock 

"Znao sam da želim porodicu sa njom, znao sam da želim decu, i mesec dana kasnije ona je čekala naše prvo dete", ispričao je Aron i doda:

"Nikada, ni na jedan sekund nisam osetio jaz između nas zbog godina". Glumac je takođe istakao kako je njegova supruga odsečnija i energičnija od njega.

Čim je video Sem, Aron je znao da je ona žena njegovog života
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Aron i Sem imaju dvoje dece - ćerku Vajldu (11) i sina Romija (9). Tejlor je privukla pažnju javnosti i svojim radom na prvom delu franšize "50 nijansi sive", a iz braka s trgovcem umetninama Džejem Džoplingom ima dve ćerke - Anđeliku (24) i Džesi (15).

Inače, prezime Tejlor-Džonson koje od venčanja oboje nose zapravo su dobili kombinacijom njihovih prezimena koje su imali pre nego što su stali pred oltar - Aron se prezivao Džonson, a Sem Tejlor-Vud.

Instagram, Shutterstock Slavni par ne haje za komentare o njihovoj vezi

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!