Rediteljka Sem Tejlor-Džonson (54) i 23 godine mlađi glumac Aron Tejlor-Džonson intrigiraju javnost otkad su započeli vezu i to zbog razlike u godinama imeđu njih, a privlače pažnju gde god se pojave.

Supružnike su prošlog vikenda snimili paparaci na plaži u Malibu dok su se družili s poznatim parom, Džerardom Batlerom i Morgan Braun.

Sem je plenila pažnju svojom vitkom figurom u crnom, jednodelnom kupaćem, a Aron je pokazao isklesani torzo u uskom, kratkom šorcu.

Inače, supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je Sem režirala i Aron je u njemu tumačio glavnu ulogu.

sem tejlor dzonson i aron tejlor dzonson
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljka 41, ali nije ih zabrinjavala ta velika razlika u godinama i na prvu su osetili hemiju. U oktobru 2009. objavili su veridbu, i to na premijeri mjuzikla.

Aron je tada otkrio da je zaprosio Sem tačno u minut na prvu godišnjicu od njihovog susreta 2008.

Istakao je da njihove porodice i prijatelji podržavaju njihovu vezu. "Znaju koliko je intenzivan naš odnos", ispričao je. Ipak, par je pričekao s venčanjem, a u januaru 2010. potvrdili su da očekuju prvo dete.

sem tejlor dzonsnon i aron tejlor dzonson
Shutterstock 

U julu iste godine su dobili ćerku Vajldi i Sem je u jednom intervju rekla da joj je Aron i pre početka njihove veze otkrio da želi decu. "Bio je jako jasan oko svoje želje za porodicom", ispričala je.

Dodala je da ona i glumac retko izlaze iz kuće te da je on jako prizeman i želi da bude prisutan u ključnim mesecima života njihove ćerke.

Instagram Sem Tejlor Džonson

U januaru 2012. supružnici su dobili drugo dete, ćerku Romi Hiro, a nekoliko meseci kasnije, 21. juna venčali su se nakon tri godine veridbe. Imali su svadbu u crkvi u engleskom Somersetu, a Sem je uzela Aronovo prezime Džonson, kao i on njeno Tejlor.

Par koji je uvek krio svoj privatni život istakao je da neće govoriti o detaljima venčanja. Strani mediji su pisali da su među njihovim zvanicima bili Bijonse i Elton Džon.

Aron i Sem dali su svojevremeno retki zajednički intervju 2019. povodom izlaska filma "A Million Little Pieces", za koji su zajedno pisali scenarijo i on je glumio u njemu, a ona ga je režirala.

"Znam šta je tačno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bela majica koju i dalje ima i volim je. Promenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac.

Sem je tada otkrila da joj je Aron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla. "Bili smo profesionalni tokom celog snimanja. Ipak, svi su na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti sa mnom, a dotad još nismo bili ni na sastanki niti smo se bili poljubili", prisetila se rediteljka.

sem tejlor dzonsnon i sron tejlor dzonson
Shutterstock 

Par je zajedno 13 godina, a Sem je svojevremeno istakla da su retko razdvojeni, ali i tada je reč tek o dva-tri dana. Supružnici žive u Los Anđelesu s ćerkama i nedavno su američki mediji pisali da se razvode i prodaju jednu od svojih skupocjenih nekretnina.

Aron i Sem kao i uvek ignorisal su šuškanja, a mnogi tvrde da su jedan od najskladnijih parova u Holovudu zbog svoje brige o privatnosti i složnosti od trenutka kad su se upoznali. 

Tejlor je privukla pažnju javnosti i svojim radom na prvom delu franšize "50 nijansi sive", a iz braka s trgovcem umetninama Džejem Džoplingom ima ćerke Anđeliku (24) i Džesi (15).