Bivša manekenka, a danas uspešna voditeljka Fani Stipković (39) započela pre dve godine vezu sa španskim fudbalerom Fernandom Hierom (53), piše Story.hr.

Sa svojim izabranikom prvi put je snimljena prošle godine, početkom decembra na tribinama Davis Cupa. Lepa Korčulanka pratila je finale između Hrvatske i Rusije u društvu poznatog fudbalera, a zatim je s njim proslavila Božić. Društvo im je radio i njegov sin Alvaro, a par već duže vreme uživa u ljubavi iako vezu još uvek  nisu javno priznali.

Naime, par je zajedno već više od dve godine, a uselili su zajedno još za vreme pandemije i to u rezidencijalnom delu malo van Madrida gde Fani već godinama gradi uspešnu voditeljsku karijeru. 

Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu, a voditeljka je očarala je i Fernandovu porodicu, kao i decu s kojom se odlično slaže.

Fani i Fernando u vezi su već 2 godine, ali to su uspešno krili.
Francisco Guerra / ContactoPhoto / Profimedia 

Hierova porodica ima veliko imanje u Malagi, a penzionisani fudbaler tamo često vodi i svoju atraktivnu devojlu o kojoj španski mediji ne prestaju da pišu poslednjih nedelja.

Naglasili su kako s Hirrom deli ljubav prema sportu, kao i da je intervjuisala brojne međunarodne sportske zvezde. Opisuju je kao "izvanrednu novinarku i Hrvaticu prodornih zelenih očiju koja živi u Španiji", gde kombinuje posao s treninzima, putovanjima i druženjima s prijateljima poput manekenke Lorene Van Herde.

Fani i Fernando prvi put su snimljeni zajedno u decembru prošle godine
Scar J.Barroso / Zuma Press / Profimedia 

Fernando je ovo leto posetio njenu porodicu na Korčuli, a par se tri dana zabavljao i na žurki na Hvaru u društvu njenih bliskih prijatelja, otkriva Story.hr.

39-godišnjakinja nikada nije pričala o svom privatnom životu, ali nagovestila je da je neko poseban ušao u njen život, međutim detalje nije želela da otkriva.

Fernando se razveo 2018. od supruge Sonje Ruiz nakon 28 godina braka s kojom je dobio ćerku Klaudiju i sina Alvara. Nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima.

- Ona će uvek biti majka moje dece. Imamo dobar tretman, rekao je u jednom razgovoru Hiero i priznao da ga je razvod naterao da još jednom krene od nule.

Fani važi za jednu od najatraktivnijih hrvatskih voditeljki
Instagram 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije atraktivne Hrvatice i biće vam jasno čime je osvojila slavnog fudbalera:

Instagram Poznata hrvatska manekenka i voditeljka u vezi sa slavnim fudbalerom