Pevačica Džesi Džej (33) prvi put se pojavila na crvenom tepihu nakon što je u novembru prošle godine otkrila da je izgubila bebu.

Naime, ona se u čertvrtak pojavila na premijeri šoua 'Luzia' u Londonu. Džesi je delovala raspoloženo, sve vreme se smeškala i izgledala je odlično u zanimljivom crnom kombinezonu sa izrezom u predelu stomaka, a kombinaciju je zaokružila crnim salonkama.

Inače, pevačica je u novembru prošle godine na Instagramu objavila fotografiju s pozitivnim testom na trudnoću koju je kasnije obrisala. Tada je progovorila o gubitku bebe.

Džesi Džej sinoć se pojavila prvi put u javnosti nakon gubitka bebe
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona i dodala:

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu.

Pevačica je blistala u crnoj kombinaciji
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Uprkos svemu, održala je koncert.

- Imala sam dva nastupa u dve godine i mojoj duši je to potrebno. Danas još i više. Znam da će neki misliti da sam nastup trebala da otkažem ali jasno mi je jedno. Počela sam da pevam da ispunim dušu i pružim sebi terapiju, to se nije promenilo i ovo moram procesuirati na svoj način. Ne želim da krijem šta osećam, zaslužujem to. Moram biti svoja u ovim trenucima, ne samo zbog publike, već i zbog sebe i svoje male bebe koja je dala sve od sebe, napisala je Džesi.

Pre nego što je progovorila o spontanom pobačaju, pevačica se na neko vreme povukla iz javnosti zbog bolesti. Naime, ona ima Menierov sindrom, bolest unutrašnjeg uha koju karakterizuju napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja,  šum u uhu i pojava gluvoće. O svom stanju progovorila sredinom avgusta kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

Osim što je izgubila bebu, otkrila je da boluje od bolesti odnosno da ima menierov sindrom
BTT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem iako ne bih trebala. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije, napisala je tad, između ostalog, i najavila da će se na neko vreme povući s društvenih mreža kako bi se fokusirala na oporavak.

Instagram, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Pevačica prvi put u javnosti nakon gubitka bebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!