Priča o uspehu jedne od najtalentovanijih pevačica današnjice, Džesi Džej (33) nalikuje na film.

U početku se snimala ispred ogledala u svojoj sobi, sve dok njene videe na Jutjubu nisu otkrili veliki producenti. Zvezda je rođena, a Džesi je ređala hit za hitom.

Nikada nije bila poznata kao "troublemaker", niti je na skandalima gradila karijeru, a čak je i na ljubavnom planu uglavnom bila u mirnoj luci.

I onda kada je bila spremna za sledeći korak u životu, a to su porodica i deca, pevačica je otkrila stravične vesti - velike su šanse da se nikada neće ostvariti kao majka.

dzesi dzej najpre je saznala da ne moze da bude majka
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj. Muzika, jedino što joj je pružalo utehu sdtavljena je pod znak pitanja zbog velikog problema koji ima sa ušima.

Naime, Džesi se već šest meseci bori s Meinerovom bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha, koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluvosti.

dzesi dzej
printscreen/instagram 

O svom stanju Džesi je progovorila sredinom avgusta, kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem, iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je tad, između ostalog, i dodala da se trudi da bude pozitivna.

U poslednjoj objavi je ipak obavestila fanove da će se povući s društvenih mreža, sve dok joj ne bude bolje.

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - napisala je uz fotografiju na kojoj peva.