"Uraganka" Sanja Vučić (27) nedavno je iznenadila fanove kada je izjavila da ne veruje da će "Hurricane" trajati večno, a o njoj se poslednjih meseci pisalo i zbog simpatija i flerta sa evrovizijskim pobednikom Damianom Davidom.

Ipak, nedavno je prvi put otkrila da se iza osmeha i vatrene energije krije ozbiljna borba sa opakom boljkom - Hašimoto sindromom. Sada je otvorila dušu na tu temu i progovorila kako je uopšte shvatila da nešto nije u redu.

Za bolest je saznala nakon što je sama primetila da nešto s njenim raspoloženjem i telom nije u redu.

- Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize- ispričala je Sanja svoje iskustvo.

Kako je ispričala, bila je depresivna i nije osećala nikakvu radost:

- Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna - ispričala je.

sanja vucic zbog problema sa stitnom zlezdom mora da pije terapiju do kraja zivota
ATA Images/Antonio Ahel 

Smatrala je da promene raspoloženja koje oseća mogu biti psihološke ili hormonske, pa je posetila i ginekologa.

Na kraju se ispostavilo da ima problem sa radom štitne žlezde. Otkrila je kako su joj meseci pre dijagnoze bili najgori period:


- Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost - ispričala je ona za Story.hr.

Sanja je istakla kako smatra da je bolest potaknuo stres, te kako sad pazi na svoje zdravlje i trudi se da pronađe unutarašnji mir kroz jogu i meditaciju.

sanja vucic meditacijom jogom i lekovima kontrolise hasimoto sindrom
Insatgram 

Uz svakodnevne tablete, koristi i homeopatiju, pa se sada oseća odlično, a uz to uspela je da retguliše i kilažu i slobodno možemo reći da izgleda nikad bolje.

A koliko se pevačica promenila od početka karijere do danas, kao i još neka njena izdanja, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Facebook Sanja Vučić