Pevačica Sanja Vučić iz sve popularnije grupe "Hurricane" gostujući u emisiji "Amidži šou", objasnila je u kakvom je odnosu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom i time stavila tačku na nagađanja.

- Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip - rekla je pevačica.

Fudbaler je zgodnoj Uraganki često u poslednje vreme komentarisao objave na društvenoj mreži Instagram, pa su odatle krenula šuškanja da se između njih ima nešto više od prijateljstva.

Od kako su nastupale na Evroviziji Sanja, Ivana i Ksenia našle su se u centru pažnje domaćih medija i često su ih spajali sa raznim poznatim muškarcima.

Nedavno se pisalo da je Ksenia zavela Vuka Kostića, iako je već dugo u vezi sa Nikolom Todorovićem.

Dok je Sanja na takmičenju u Roterdamu probudila simpatije šarmantnog Italijana, Ivana je zainteresovala predstavnika San Marina, svetski poznatog repera Flo Ridu.

hirricane
ATA Images/Antonio Ahel 

Devojke uskoro kreću na veliku svetsku turneju, a odluke koje će doneti biće prelomne za njihovu budućnost i potencijalno inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.