Devojke iz grupe "Hurricane" u poslednje vreme glavna su tema kako u medijima, tako i na društvenim mrežama nakon učestvovanja na pesmi Evrovizije na kojoj su osvojile petnaesto mesto.

Sada se Tviter usijao, a razlog tome su slike Ksenie Knežević i vuka Kostića koje kruže ovom mrežom.

Njih dvoje gosotovali su zajedno u jednoj emisiji, a svi komentarišu neverovatnu hemiju između pevačiće i glumca.

Iako su Sanja, Ivana i Ksenia uvek u centru pažnje gde god da se pojave, kako zbog izgleda, neverovatnog uspeha koje su postigle za kratko vreme i popularnih pesama, one privlače pažnju i zbog ljubavnog života.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel 

Dok su Sanja i Ivana raskidale duge veze otkako su u bendu Hurricane, Ksenia je već dugo godina u vezi sa izvesnim Nikolom. Ksenia je uvek isticala da oni lepo funkcionišu, a nikada je niko nije ni u mislima doveo u vezu sa drugim muškarcem - do sinoć.

ksenia kenezevic i vuk kostic
Instagram 

Delovalo je da se ona i Vuk jako dobro zabavljaju, a fanovi Uraganki i glumca uveliko raspredaju o tome kako njih dvoje izgledaju prelepo kao par.

Dok su se oni smejali u emisiji sinoć, Tviter zajednica je imala brojne komentare o tome kako bi bili lep par.

Ksenia je objavila zajednički selfi sa Vukom, a kasnije ga je usnimila u izlasku gde su svoje druženje nastavili i nakon snimanja. Poslednja osoba sa kojom se Vuk zabavljao, a da je to poznato javnosti, bila je voditeljka Ana Mihajlovski.

ksenia knezevic vuk kostic
Instagram 

Devoke su se nedavno vratile sa Zanzibara, gde su svakodnevno svoje pratioce oduševljavale novim fotkama. Sada ih čeka turneja i promocija nove pesme, a Uraganke su dobile i pregršt ponuda koje su vezane za karijeru nakon učestvovanja na pesmi Evrovizije.

Instagram, Sander KONING / AFP / Profimedia Ksenia Knežević