Holivudska glumica Ana Faris prošle se godine udala za snimatelja Majkla Bereta, ali mnogi i dalje pamte njen brak s zgodnim holivudskim glumcem Krisom Pratom.

Nakon nekoliko godina veze, par se venčao na intimnoj ceremoniji na Baliju, a 2012. godine dobili su sina Džeka koji je na svet stigao prevremeno te je imao samo 1.7 kilograma na rođenju. Prošao je nekoliko operacija, ali i dalje ima problema s vidom i srčane probleme.

Zvezda 'Mrak filma' napisala je da se 'osećala veoma srećno' što je Prat bio njen partner kada su je upozorili da maleni Džek ima teško krvarenje u mozgu zbog čega bi mogao imati probleme u razvoju.

Ali ipak, iako su važili za jedan od skladnijih poznatih parova, u avgustuu 2017. objavili su da se razvode.

"Tužni smo jer objavljujemo da se službeno razvodimo. Istina je da smo se trudili dugo  i puno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i upravo zbog njega pokušaćemo ovu situaciju držati privatnom što je više moguće. I dalje volimo jedno drugo i uvek ćemo čuvati uspomene na zajedničke trenutke. Ana Faris i Kris Prat", napisali su na društvenim mrežama. Razvod je finaliziran 2018., a iste je godine Kris je počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Ketrin, ćerkom Arnolda Švarcenegera.

Ana i Kris razveli su se pre 4 godine
Shutterstock 

A prošle je godine u novembru upravo bivši par našao se u žiži javnosti nakon što je Kris na Instagramu podelio fotografiju sa suprugom Ketrin koju je pohvalo napisavši da joj je zahvalan jer mu je omogućila neverovatan život i zdravu ćerku.

"Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog ko će vas ovako gledati! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, prekrasnu, zdravu ćerku, toliko glasno žvaće da ponekad moram staviti čepiće za uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu. U zamenu, povremeno otvaram teglu kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago, odmah uz moju Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie karticu. Ako znate šta je to, onda znate da to puno govori. Rođendan joj je za otprilike 6 nedeljaa. Dakle, ako joj ništa ne kupim do tada, reći ću joj da pročita ovaj post. Volim te, dušo", napisao je Prat.

Ovaj opis mnogi su protumačili kao udarac Ani i njihovom sinu Džeku. Javnost je zgrozio ovaj glumčev potez, mnogi su ga osudili i poručili mu sledeće: "Možda ste se upoznali u crkvi, ali ti ideš u pakao". Tada se našao na meti strašnih komentara javnosti, a teško da će se taj propust tako lako zaboraviti.

A sada su Anu, nakon dugo vremena, paparaci snimili kako odlazi s pilatesa u Santa Monici, a odmah su se pojavili zabrinuti komentari o njenom zdravlju. Naime, mnogi sumnjaju da nešto nije u redu, iako nema nikakvih informacija o tome. Ana je izgledala umorno i ispijeno, a više paparaco fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!