Sramna objava kojom je holivudski glumac Kris Prat potkačio svoju bivšu suprugu, glumicu Anu Faris i teško bolesnog sina napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Niz osuda, negativnih kritika i uvrede upućene su na račun Krisa Prata koji je u "seksističkoj" i "diskriminišućoj" objavi govorio o svojoj supruzi kao o "objektu". Osim toga, glumac se rugao detetu koje je dobio sa Anom Faris.

Naime, Kris je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa svojom drugom suprugom Ketrin Šavrcenger, koju je pohvalio, napisavši da joj je zahvalan jer mu je ona omogućila "neverovatan život i zdravu ćerku".

kris prat i ana faris
Shutterstock 

Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu i njihovog sina Džeka koji se bori sa zdravstvenim problemima.

Naime, sin bivšeg glumačkog para, koji danas ima devet godina, rođen je prevremeno. Imao je samo 1.7 kilograma na rođenju, a Ana je 2018. godine u razgovoru u podkastu "Unqualified" rekla da joj se život promenio kada se njen sin rodio dva meseca pre vremena.

- Džek je imao nekoliko operacija kile, operaciju oka. Imao je čak i srčanih problema - rekla je Ana pre tri godine.

Kris Prat je 2014. godine rekao da je obećao sinu da će biti najbolji mogući otac kako bi njegov prvenac živeo što je duže moguće.

Ipak, kada se nakon ovih osuda oglasio i Kris Prat, glumac je postao još omraženiji. Umesto izvinjenja, Kris je objasnio da je otišao u krevet osećajući se "uznemireno i depresivno", a probudio se u petak "osećajući se us***o".

kris prat i ana faris
Shutterstock 

Kris Prat i Ana Faris upoznali su se 2007. godine na snimanju romantične komedije "Take Me Home Tonight", a nakon dve godine su se i venčali na Baliju. Sina Džeka dobili su 2012. godine.

Kada su nakon osam godina braka saopštili da se razvode, iznenadili su čitavu javnost jer su važili za jedan od najstabilnijih parova u Holivudu.

Tada su u medije procurele informacije da niko nije znao da imaju bračne probleme, pa čak ni najuži članovi porodice.

Saopštenje za javnost objavili su 2017. godine, a ubrzo nakon toga su se razveli.

- S velikim žaljenjem vas obaveštavamo da se rastajemo. Trudili smo se dugo i veoma smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga mnogo vole i zbog njega želimo da ova situacija bude privatna koliko god je to moguće.

Još uvek volimo jedno drugo i zauvek ćemo pamtiti i negovati sećanje na vreme koje smo proveli zajedno - naveli su glumci u objavama na društvenim mrežama.

Ana je jednom prilikom rekla da joj je bilo teško što nije imala drugaricu kojoj je mogla da se obrati za savet, kao i da se oseća da se 
"udala na silu".

ana faris
Shutterstock 

- Posle svakog raskida ja, kao i mnogi drugi, shvatim da sam imala zatvorene oči, kad su izvesne stvari u pitanju. A nije to trebalo da uradim - rekla je glumica u podkastu "Anna Faris Is Unqualified" i dodala:

- Na kraju krajeva, imala sam utisak da sam se i udala na silu za njega, nekako. Ne mogu da kažem da sam tu odluku donela samo svojom glavom - nastavila je ona.

- Nikad i ni sa kim nisam pričala o problemima koji su me tada mučili. I ja i Kris bismo nekako… Bili u ulozi tih nekih srećnih ljudi.

To je bila slika koju smo poslali svetu i u koju nam je bilo važno da svi veruju - zaključila je.

Ubrzo nakon toga, Ana je snimljena sa novim dečkom Majkom Baretom, a Kris Prat započeo je vezu sa Ketrin. Da se ne radi samo o aferi, bilo je jasno kada je u novembru sveže razvedeni Kris upoznao oca svoje nove devojke.

Kris Prat
Shutterstock 

Taman kada su se novosti stišale i mnogi pomislili da njihova veza ipak neće potrajati, Kris je objavio da je verio svoju novu devojku Ketrin Švarceneger.

- Divna Ketrin, izuzetno sam srećan što si rekla "da". Oduševljen sam što ću se oženiti s tobom. Ponosan sam da živim hrabro s verom u tebe. Idemo - napisao je Prat u opisu fotografije.

Ubrzo nakon toga, Ana Faris pokazala je kakva je dama jer je njen potez naišao na oduševljenje ljudi širom sveta. Glumica je svoju reakciju nesebično podelila na njihovoj fotografiji i na taj način dala blagoslovom novopečenom paru.

- Veoma sam srećna zbog oboje! Čestitam - napisala je glumica.

Film "Putnici", koji je objavljen 2016. godine, napravio je neverovatnu razliku između supružnika. Posle njega, Kris je postao jedan od najtraženijih glumaca u SAD, dok je njegova žena i dalje ostala u senci.

ana faris
Youtube 

Ana Faris proslavila se ulogom iz "Mrak filma". To je bila njena prva značajna uloga, a do tada se pojavljivala samo u malim i sporednim ulogama u pozorišnim predstavama.