Slavni američki glumac Kris Prat je pre devet godina u braku sa koleginicom Anom Faris dobio je sina koji se godinama borio sa teškim zdravstvenim problemima.

Jedan sraman potez bio je dovoljan da ga svet osudi. Naime, Kris je na svom Instagramu podelio fotografiju sa svojom drugom suprugom Ketrin, koju je pohvalio napisavši da joj je zahvalan jer mu je ona omogućila "neverovatan život i zdravu ćerku". Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac na Anu i njihovog sina Džeka.

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", piše u komentaru ispod fotografije.

kris i ana sa sinom
MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sin bivšeg glumačkog para koji danas ima devet godina, rođen je prevremeno. Imao je samo 1.7 kilograma na rođenju, a Ana je 2018. godine u razgovoru u podkastu "Unqualified" rekla da joj se život promenio kada se njen sin rodio dva meseca pre vremena.

"Džek je imao nekoliko operacija kile, operaciju oka... Imao je čak i srčanih problema", rekla je Ana pre tri godine.

Kris Prat 2014. godine rekao je da je obećao sinu da će biti najbolji mogući otac kako bi njegov prvenac živeo što je duže moguće.

kris i ana sa sinom
Shutterstock 

"Naš Džek je od malo nade, postao veliki, pametan, srećan, duhovit i predivan dečak. Najviše voli brokoli i paradajz", rekao je tada Kris.

Par se razveo 2018. godine kada je Džek imao šest godina, a Kris se ponovo venčao 2019. godine sa Ketrin Švarzenger sa kojom je u avgustu 2020. dobio ćerku Lajlu Mariju.

kris i ketrin
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji pokušali su da stupe u kontakt sa glumcem kako bi dobili komentar povodom negativnih reakcija na društvenim mrežama. Za to vreme ljudi su pružili podršku Ani Faris koja i dalje vodi računa o sinu Džeku.

Ovaj potez mnogi su oštro osudili, društvene mreže bukvalno gore zbog pomenute fotografije, a Krisa opisuju kao jadnog muškarca koji udara nisko.

"Kakav jadnik, mislili smo da je divan, zapravo je grozan!", "Koliko si jadan od 0 do Kris Prat", "Gadi mi se ovaj čovek"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.