Kada je 2019. godine najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos objavio da se razvodi nakon 26 godina braka sa suprugom Mekenzi, javnost je ostala u šoku.

Samo nekoliko sati kasnije, strani mediji su već pisali o novoj ženi u Bezosovom životu koja je, navodno, presudila njegovom braku. Reč je o Loren Sančez, nekadašnjoj voditeljki vremenske prognoze na televiziji Fox.

Dodatnu prašinu oko svega podigla je informacija da je Loren je tada navodno još bila u braku s Patrikom Vajtselom koji ih je i upoznao, a bio je blizak prijatelj sa Bezosom. Nakon što je Bezos objavio da se razvodi i Loren je stavila tačku na svoj brak.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

dzef bezos sa devojkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od tog momenta svi su odjednom želeli da znaju sve o ženi koja je "vredna milijarde dolara".

Loren je 51-godišnjakinja i ima troje dece iz braka i prethodne veze. Karijeru je započela kao asistent na KCOP-TV u Los Anđelesu.

Takođe je bila domaćin i izveštač za KTVK-TV u Feniksu pre nego što se pridružila šou Extra kao reporter. Odatle se Sančez preselila u Fox Sports Net, gde je dobila nominaciju za Emi.

Loren je 2016. godine osnovala kompaniju Black Ops Aviation, prvu proizvodnu kompaniju u ženskom vlasništvu. Kompanija se zalaže za uređivanje snimaka iz vazduha za mnoge medijske divove poput Amazona, Netflixa i Foxa.

loren sancez
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iste godine Sančez je dobila pilotsku dozvolu, zna da leti avionom i helikopterom. Prema Loren, njeno interesovanje za vazduhoplovstvo počelo je rano zahvaljujući ocu, instruktoru leta i mehaničaru.

Primećuje da joj letenje aktivnosti donosi pravi mir i spokoj, a trenutno je uključena u filmske i TV projekte koji joj omogućavaju da koristi svoje veštine kao licencirani pilot aviona i helikoptera.

loren sancez
FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Loren Sančez ima troje dece: sina Nika Gonzaleza iz braka sa fudbalerom NFL-a Tonijem Gonzalesom i sina i ćerku iz braka sa Patrikom Vajtselom, izvršnim direktorom holivudske agencije WME.

Par je bio u braku 14 godina, u aprilu 2019. godine Sančez je podnela zahtev za razvod braka.

Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine. Priča se da je upravo njen bivši suprug dao karte Džefu i Loren za taj meč.

Nakon toga, više se nisu razdvajali, a Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, uverena da je Loren zainteresovana samo za Džefov novac, mediji primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez