Najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos početkom 2019. godine je okončao brak sa suprugom Mekenzi nakon 26 godina, a tome je doprinela njegova afera sa Lorenom Sančez.

Kada je informacija o njegovoj preljubi dospela u javnost, on i Mekenzi izdali su saopštenje u kom su javnost obavestili da se razvode, a samo dan kasnije Loren je otkrila da je stavila tačku na svoj dotadašnji brak sa Patrikom Vajtselom.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

dzef bezos
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sudeći prema osmehu koji nije skidao sa lica dok su ih paparaci fotografisali ispred jednog restorana, čini se da milijarder i te kako uživa u društvu ove crnke. Njegova nova ljubav iznenadila je prolaznike jer je bilo svima jasno da ne nosi brus.

Zanimljivo je da su u ovaj restoran otišli sa njenim bivšim mužem, odnosno, ona i Bezos su Patrika i njegovu novu ženu izveli na ručak.

Loren se zbog Bezosa inače razvela od svog supruga Patrika Vajtsela, a posebno je bizarno to što su se ovi bračni parovi međusobno družili pre nego što je došlo do preljube.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Džef Bezos Džef Bezos sa partnerkom

Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine.

Nakon toga, više se nisu razdvajali, a Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, uverena da je Loren zainteresovana samo za Džefov novac, mediji primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.