Milijarder Džef Bezos (57) uslikan je u javnosti prvi put nakon što je svojevoljno odstupio s mesta izvršnog direktora kompanije "Amazon" koju je osnovao 1994. godine.

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu pokazao je da i te kako uživa nakon odluke da ode sa čelne pozicije "Amazoba". Naime, on trenutno odmara sa svojom partnerkom Loren Sančez u meksičkom gradu Kabo San Lukas, zbog koje se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos nakon 26 godina braka. Loren je zbog Bezosa ostavila supruga Patrika Vajtsela.

Džef i njen bivši suprug su nekada bili prijatelji, te se ne zna kada je tačno počela afera između Bezosa i Sančez.

Džef Besos i Loren Sančez
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekadašnje ljubavnike, koji su se godinama viđali iza leđa svojih bračnih partnera, paparaci su uhvatili kako uživaju na luksuznoj jahti, a zatim su uslikani tokom šetnje gradom. Oboje su bili opušteno obučeni i nisu se obazirali na paparace jer više ne moraju da skrivaju svoju vezu. Nedavno je procurila u vest da su se verili. 

Džef Besos i Loren Sančez
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džef i Loren prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici. Inače, Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, mnogi primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. 

Zanimljivo je da su i Loren i Bezos rođeni u Meksiku, a sa njima je bila i njena mlađa ćerka.