Glumački par Megan Foks i Brajan Ostin Grin od petka, 15. oktobra, su i zvanično razveden par.

Posle gotovo punih godinu dana uspeli su da se rastanu na krajnje civilizovan način, prenose strani mediji, pa čak i da se dogovore oko starateljstva nad mališanima Noom, Bodijem i Džurnijem.

Glumica je, inače, prva podnela papire ističući da su za rastanak „krive" nepremostive razlike", u novembru 2020, napominje izvor za „E!News", ali će udruženim snagama nastaviti da brinu o dečacima, takođe - na njenu želju.

Podsećanja radi, Brajan je u maju 2020. ispričao javno kako su Megan i on „rešili da se malo odmore jedno od drugog", te da taj odmor traje još od kraja 2019. godine.

megan foks se razvela
Shutterstock 

- Niko ništa nije uradio. Ona je prema meni uvek iskrena, kao i ja prema njoj - naglasio je u svom podkastu „With Brian Austin Green" tada.

- Znam da će me uvek voleti i da ćemo zauvek ostati porodica. Sve što smo stvorili je neverovatno. Bitno nam je da to „ne pukne" i da zauvek makar ostanemo prijatelji, kako zbog nas, tako i zbog naše dece - dodao je.

Inače, ni Megan ni Brajan nisu čekali da se zvanično razvedu, da bi pronašli novu ljubav. Pre oko deset meseci, Brajan i „Dancing with the stars" zvezda Šarna Berdžes uplovili su u romansu.

megan foks i masin gan keli
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Megan je, sa druge strane, u vezi sa reperom koji se predstavlja kao Mašin Gan Keli. Njegovo pravo ime glasi Kolson Bejker.

35-ogodišnja glumica se ne odvaja od novog dečka s kojim je već uselila u novu vilu i kojeg je upoznala sa sinovima iz propalog braka, a šuška se kako par već razmišlja o venčanju. Iako nikome nije jasno čime ju je reper osvojio, Megan izgleda lepše i srećnije nego ikad.