Popularna glumica i jedna od najpoželjnijih žena na svetu Megan Foks kaže da je njen partner "svetionik koji je sve vreme tražila", dok Mašin Gan Keli ističe da "zajedno idu u pakao".

O naslovnici novog broja britanskog časopisa GQ već uveliko bruje društvene mreže i strani portali. Kako i ne bi, kada je ovoga puta krasi ekstravagantni par Megan Foks i Mašin Gan Keli i to u izdanju koje nije uobičajeno.

Naime, Megan je pozirala potpuno gola, na sebi je imala samo futrolu za oružje a pištolj je uperila u međunožje svog dečka kraj kojeg kleči. Iako se pre nekoliko dana ofarbala u sedo, glumica je na novoj naslovnici zablistala kao crnka. Osim specifičnog stajlinga, Mašin je pozirao sa cigaretom u ustima, a provokativne fotografije izazvale su veliku pažnju.

Ipak, njihov intervju mnogi smatraju pomalo bizarnim, zbog načina na koji je slavan par opisao svoju ljubav. Megan i Mašin kažu da veruju da je "njihovim dušama bilo zabranjeno da se sastanu pre tačno tempiranog trenutka koji je bio rezervisan baš za njih dvoje". Sudbonosni susret odigrao se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

- Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se videli nikad i ne sećam se njegovog lica. Sećam se samo ovog visokog, plavokosog, sablasnog stvorenja. Podigla sam pogled prema njemu i rekla: "Mirišeš na travu". On je spustio pogled na mene i odgovorio mi: "Ja jesam trava". Tad je, kunem se Bogom, nestao poput nindže u dimnoj bombi - izjavila je glumica za koju se spekuliše da je u drugom stanju.

- Prepoznajem toliko svojih osobina u njemu i obrnuto... U Mašinu vidim odraz vlastite duše. Ovo što mi sad imamo je sve što je moje srce tražilo. Pre njega sam stalno osećala kao da mi nešto nedostaje. Već sam odustala od potrage za tim nečim, a onda se pojavio on i upotpunio me. On je taj svetionik koji sam sve vreme tražila - objasnila je Megan, dok Mašin tvrdi da nije znao šta je ljubav dok nije upoznao glumicu.

- Doživite toliko s*anja i mislite da znate sve, ali tek u naručju svoje sudbine shvatite da ne znate ništa. Tek tad počinje avantura, zar ne? Nije htela da me poljubi! Samo smo se usnama približili i međusobno udisali dah, a onda je ona jednostavno otišla.

- Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to bi trebalo da bude lagano, ali isto tako idemo u pakao jedno sa drugim - izjavila je Megan, a Mašin se nadovezao:

- To je definitivno zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle da je sa nama sve savršeno. Nisam bez razloga rekao da je ovo naše najtamnija bajka. Znate, bio sam spreman da umrem pre nego što sam 2020. upoznao Megan. Boli me duša što sam 30 godina svog života potrošio bez ikakve želje. Rekao sam sebi: "U redu, moja ćerka najbolji je produžetak mene i biće bolja od mene". Video sam puno s*anja i bio sam spreman da odem sa ovog sveta - rekao je Mašin.