Glumica Megan Foks (35) u poslednje vreme je glavna tema medija, pogotovo nakon veze sa četiri godine mlađim dečkom Mašin Gan Kelijem (31). Par je zbog neobičnog odnosa često na stranicama svetskih tabloida.

Na selebriti manifestacijama Megan se, uz novog dečka, često pojavljuje u seksi izdanjima, a obožavaoci koji prate njen rad primijetili su da je poprilično promenila izgled.

Zvezda "Transformersa" nekoliko puta je demantovala bilo kakva nagađanja o plastičnim operacijama ali njene fotografije pre/posle pričaju drugačiju priču.

megan foks
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

- Jasno se može videti da su moje usne moje usne - rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usana. Uz to, negirala je korištenje botoksa kao i korigovanje obraza.

Mnogi takođe smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu.

Fanove je zabrinuo i alarmirao niz novih fotografija slavne glumice, na kojima ona izgleda prilično veštački i više nalik lutki iz izloga, nego stvarnoj ženi. Tada je zadobila i niz uvreda i oštrih kritika, ali se nije oglašavala povodom istih.

Sve u svemu, nekad jedna od najseksepilnijih žena na svetu tvrdi da se nikada nije podvrgla bilo kakvoj plastičnoj operaciji, ali je i otvoreno rekla da nema ništa protiv toga. 

Mnogi takođe smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu. Isto tako, slavna glumica je priznala da se ne oseća onakvom kakvu je mediji predstavljaju.

Tina Paul / Camerapress / Profimedia, Youtube Megan Foks je oduvek važila za najlepšu glumicu sveta

- Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vredna. Imam osećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše - rekla je Megan.

Nakon što je izašao film "Jennifer's Body", u kom je glumila jednu od glavnih uloga, glumica je otkrila da se tokom snimanja često osećala hiperseksualizovano, a zbog toga je kasnije doživela i nervni slom.

Obožavaoci njenog dela i lika počeli su sumnjati u istinitost njezinih izjava od kad se pojavila na Met Gali u septembru ove godine. Svi smatraju da je tamo izgledala potpuno drugačije.

megan foks
Profimedia 

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

“Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu” , izjavio je on.