Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (42) i glumica Megan Foks (35) izazvale su pažnju svetske javnosti nakon što su objavljene njihove fotografije u toplesu koje su snimile za najnoviju kampanju za SKIMS kolekciju.

Devojkama zavodljive poze nisu teško pale pa su rado pokazale svoje telo u crnom vešu, a na radost mnogih pozirale su i u toplesu.

Iako nova kolekcija brenda Kim Kardašijan ima za cilj da predstavi nove, udobne, pamučne komade veša, modeli koji je promovišu ozbiljno su uzburkale internet.

"Volim što "Skims" zaista razume šta žene žele da obuku, ali i to da žele da se osećaju seksi, samopouzdano i osnaženo, želela sam da budem u ovoj kampanji sa Kortni, bilo nam je jako zabavno na snimanju", rekla je Megan za "Us Weekly" sa kojom se složila Kortni.

"Skims je zaista moje najdraže donje rublje, mislim da bih to rekla čak i da mi Kim nije sestra!"

Kao što smo i očekivali najveću pažnju privukle su slike u toplesu, kao i one na kojima Kortni "hrani" Megan višnjama.

Kortni i Megan su odnedavno drugarice koje su se našle u centru pažnje zajdno sa svojim momcima. Posebnu pažnju privukle su kada su podelile fotke na kojima se zajedno u toaletu ljude sa svojim partnerima u opisu koje je Kortni napisala "Ne zamerajte nam".

Inače Kortni Kardašijan je poslednjih nedelja na meti negativnih komentara zbog ponašanja. Ona i njen partner, Travis, bubnjar grupe Blink-182 već nekoliko meseci dižu prašinu svojim istupima u javnost - ne libe se da žestoko razmenjuju strasti gde god i kad god.

kortni i travis
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia