Najstarija od sestara Kardašijan - Kortni, oduvek je bio poznat kao neko ko se ne libi da pokaže svoje telo kakvo jeste.

U poslednje vreme, novinske stupce puni zbog svoje veze sa kontroverznim rokerom Travisom Barkerom, a to je propratila i njena ogromna promena imidža.

Elegantna izdanja zamenila je rok stajlinzima i ne preže da malo - malo pokaže više kože. Sa druge strane ni njen dragi nije se libio da objavljuje njene fotografije u minijaturnim kupaćim kostimima i mini haljinama iz kojih je virilo i što treba i što ne treba.

Zato je mnoge i začudio njen poslednji potez kada je na mrežama podelila pa brže - bolje obrisala fotografije na kojima nije koristila ni filtere ni Fotošop.

kortni kardasijan obrisala je fotografije
Print Screen / Instagram 

Još uvek se svi sećaju fame sa njenom sestrom Kloi koja se svim silama trudila da ukloni sa interneta fotku na kojoj je bez ulepšavanja, te su mnogi tu situaciju uporedili sa novonastalom.

kloi kardasijan pokusala je da ukloni fotografiju na kojoj je bez fotosopa
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Kortni nikad nije marila za mišljenja ljudi na internetu, a evidentno je da je veoma zadovoljna kako izgleda u poslednje vreme, te su njeni pratioci zbunjeno komentarisali njeno brisanje fotki.

"Ne razumem, šta je tu bilo toliko loše da mora da izbriše fotke", "Razumela bih da joj se omakla jedna, ali sve tri?", "Čemu brisanje? Izgleda fenomenalno", "Ovo isto kao sa Kloi", "Daj Kortni, videli smo te hiljadu puta kako izgledaš, čemu brisanje fotografija", "Garant su ti sestre punile glavu, vrati fotke", "Bila si mi omiljena jer si realna, a šta je ovo sad? Ista si kao i tvoje sestre"... pisali su razočarani fanovi na mrežama.

Bilo kako bilo, Kortni se povodom svega nije oglašavala, a sporne fotografije pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li je bilo potrebe za uklanjanjem sa mreža.

Print Screen / Instagram Kortni Kardašijan bez Fotošopa i filtera