Trendseterke Kardašijan su počele da menjaju imidž, a da li će se posle ovog sestrinog pokušaja i Kim Kardašijan vratiti na kratku kosu kakvu je nosila na svoj prvi shooting, ostaje nam da vidimo.

Kloi je priznala pre nekoliko dana da ceo svoj život koristi razne preparate za kosu kako bi imala ravnu frizuru, te se podvrgla mnogim tretmanima poput brazilskom ispravljanja i slično.

Međutim, posle objavljivanja pandemije, ona je odlučila da svetu pokaže svoju pravu i prirodnu frizuru u sitnim kovrdžama koju sada nosi kao deo svog starog - novog imidža.

kloi kardasijan sa prirodno kovrdzavom kosom
screenshoot/instagram 

Kloi, kao i ostale sestre Kardašijan moraju striktno da prate svoju glavnu među glavnim trendseterkama Kim Kardašijan. Ona je uvek bila poznata po dugom, bujnom i ravnoj kosi, ali sada je i Kortni odlučila da joj udari kontru.

Kortni Kardašijan uvek je važila za jednu od "najnormalnijih" sestara sve dok nije počela da objavljuje provokativne fotografije sa svojim novim dečkom Travisom Barkerom.

Ona je sada na Instagramu podelila fotografiju i time izazvala lavinu komentara. Naime, Kortni je skratila svoju dugu kosu, ošišala se i svima pokazala novu frizuru koju je počela da "fura".

Naime, Kortni se odlučila na drastičnu promenu i tako dugačku kosu skratila u stilu duže lob frizure. Kortni je ovim potezom dokazala da je uvek u koraku sa trendovima, kako mode, tako i frizura, a ova za koju se odlučila trenutno važi za apsolutni hit leta koji pristaje apsolutno svima.

Ipak, dok jedni misle da Kortni samo prati trend, drugi ipak sumnjaju da je razlog drastične promene kose njen novi dečko koji ima veliki uticaj na nju. 

U galeriji pogledajte novu kratku frizuru Kortni Kardašijan:

Instagram, screenshoot/instagram Kortni Kardašijan sa novom frizurom