"OTIŠLA SAM NA ULTRAZVUK I SAZNALA DA NEMA OTKUCAJA SRCA" Slavna pevačice izgubila bebu

Pevačica Džesi Džej izgubila je bebu, a tužne vesti podelila je s pratiocima na Instagramu.

Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pevačica Džesi Džej otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da je izgubila bebu, koju je začela veštačkom oplodnjom.

Naime, pevačica čije je pravo ime Džesika Korniš (33) podelila je uplakanu fotografiju sa svojim pratiocima i opisala svoj put ka drugom stanju, kao i trenutak kada je dobila najtužniju vest - beba više nije imala otkucaj srca.

- Odlučila sam da sama dobijem dete - započela je Džesi, koja se u oktobru rastala od partnera Maksa Fama.

stori dzesi dzej
Instagram 

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona.

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu - napisala je pevačica.

dzesi dzej
printscreen/instagram 

Podsetimo, Džesi Džej nedavno je donelaodluku da ugasi svoj profil na Instagramu kada se oprostila od 10 miliona fanova.

Inače, Džesi se već nekoliko meseci bori s Meinerovom bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha, koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluvosti. 

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - objavila je pevačica tada.

dzesi dzej
Youtube 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši