Iako je Šaja Labaf svojevremeno smatran za jednog od najperspektivnijih i najtalentovanijih glumaca, sve je palo u vodu zbog njegovog katastrofalnog i pre svega nasilnog ponašanja prema devojkama.

Već duže vreme se nije mogao videti u javnosti sve do skoro kada je sa svojom starom/novom devojkom posetio jedan zabavni park, a tom prilikom nikome nije promakao trudnički stomak mlade glumice.

S obzirom da je par nekad bio u braku, mnogi su bili više nego izenađeni činjenicom da su se pomirili, ako se uzme u obzir njihova više nego turbulentna ljubav.

mia got i saja labaf
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Šaja i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma kontroverznog filma "Nimfomanka", a potom su između njih buknule emocije. Venčali su se 2016. godine, iako su samo godinu dana ranije šokirali ceo svet svojim sukobom. Naime, tada su snimljeni kako izlaze iz taksija u jednom nemačkom gradu i pritom se svađaju.

saja labaf mia got
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

"Ne želim da te diram. Ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvog sra*a ljudi postaju nasilni. Ne želim da diram ženu, ne želim da udarim ženu", govorio je Šaja Miji na snimku koji je procurio u javnost.

Potom se vidi kako se glumac pomera od supruge dok ona pokušava da ga zadrži. Sve vreme ju je psovao, a slučajni prolaznici su ti koji su ih razdvojili i odvezli Labafa na aerodrom.

"Ubio bih je da sam ostao tamo. Teško je, brate. Stvarno s**bano", rekao je Šaja vidno pijan i dodao da želi da ode i kupi pištolj.

Nakon toga su ipak uspeli da prevaziđu probleme i venčali su se 2016. godine u Las Vegasu.Nakon toga usledio je razvof 2018. godine, iako se čini po Mijinom venčanom listu da to nikad nisu službeno završili.

U međuvremenu je protiv glumca krivičnu prijavu podigla i pevačica FKA Twigs za psihičko i fizičko zlostavljanje, a Labaf se kratko zabavljao i sa Margaret Kvili, ćerkom legendardne Endi Makdovel.

saja labaf i fka twigs
NASH, CHBA / Backgrid UK / Profimedia 

Izgleda da se slavni glumac konačno smirio, a i Mia deluje srećnije nego ranije, te izgleda da su emocije ipak jače od svih njihovih nesuglasica.