U prvom intervjuu nakon skandaloznih optužbi u kojima se navodi da Krisi Tajgen maltretira ljude putem interneta, manekenka je otkrila da je doživela prekretnicu u svom životu. Kako kaže, danas obeležava 100 dana bez alkohola, a naprestano je razmišljala o promenama koje je napravila u svom životu.

- Danas sam zapravo 100 dana trezna i tako sam uzbuđena. Osećam se tako dobro, osećam se veoma bistre glave. Osećam se kao da sam obavila ono što treba i samo se nadam da će mi ljudi oprostiti i da će moći da dočekaju činjenicu da ću, nadam se, biti bolja - rekla je manekenka, a potom se izvinila za svoje tvitove.

krisi tajgen
Instagram 

Osim toga, manekenka je otkrila da je alkohol počela da konzumira u svojim dvadesetim godinama, a da od tada nije prošao dan bez žestokog pića.

- Iskreno, borila sam se sa tim poslednjih nekoliko godina kada sam shvatila da je to neka vrsta problema - rekla je ona.

- Mislila sam da mi treba čaša vina kada treba da dajem intervjue, a onda je jednostavno počelo da postaje neprijatno, kao na dodelama nagrada kada se svi smeju jer misle da si zaspao.

Otkrila je da je način na koji se ponaša u javnosti "sraman" dok pije, a posebno u odnosu sa suprugom Džonom Ledžendom.

- Ovo je sramota. Ne želim da se probudim ujutru i da razmišljam: "Bože, šta sam rekla?".

krisi tajgen i dzon ledzend
printscreen/instagram/chrissyteigen 

Odluka manekenke da se otrezni došla je nakon što se u maju izvinila zbog tvrdnji da je maltretirala manekenku i TV ličnost Kortni Stoden 2011. godine, kada je Stoden bila tinejdžerka.

Krisi Tajgen se zatim ponovo izvinila u junu nakon što se suočila sa još jednim reakcijama zbog svojih tvitova, koji su bili usmereni na druge, napisavši da „nema izgovora“ za njeno ponašanje.

- Mislim da naučiš toliko toga u trenucima kada izgubiš toliko, izgubiš sve. Tvoj svet se nekako okrenuo naglavačke. Za mene je to bio veliki trenutak, rekla sam sebi: "Vau, moram da saznam kako mogu da budem bolja, kako mogu da rastem iz ovoga, učim iz ovoga".

- Postoji onaj stari kliše - da mi je drago što se to dogodilo, ali me je zaista učinilo jačom i boljom osobom.

Manekenka je priznala da je pokušala da dopre do svih onih koje je ciljala na društvenim mrežama kako bi im se lično izvinila, ukoliko su oni voljni.

- Imati ovaj period vremena da sve to svarim i da se osvrnem unazad i da shvatim da, iskreno, uvek ima toliko vremena da rasteš i učiš i da postaneš empatičniji.

krisi tajgen
Instagram 

- Gledam svoju decu i gledam kakve želim da budu njihove vrednosti i kako želim da se ophode prema ljudima, i vidim na sebi da to nisam radila. Najteže mi je bilo da shvatim da je ovo zaista uticalo na ljude - rekla je manekenka koja je pre par dana iznenadila sve izjavama o bebi koju je izgubila.