Krisi Tajgen uslikana je prvi put na ulicama Los Anđelesa nakon skandala o kom bruje mediji.  Atipičnu manekenku svet je zavoleo zbog neposrednosti i toga što je zaista bila drugačija od svih kada se pojavila na javnoj sceni.

Nekadašnja manekenka večito je bila "žrtva" drugih, ali poslednjih meseci internetom kruže žestoki tvitovi koji pokazuju da sve upravo suprotno od onog kako je predstavljeno.

Krisi Tajgen nedavno je došla u središte skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se stidi svojih gnusnih tvitova iz prošlosti. Krisi je ljudima slala niz ružnih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvek' i 'Jedva čekam da umreš'. Vređala je mnoge javne ličnosti, i pretila da će se postarati da im uništi karijeru.

Krisi je priznala da se kaje zbog svojih postupaka, a izvori bliski manekenki za strane su medije otkrili su da Tajgenova planira da da intervju Opri Vinfri kako bi objasnila sve i iznela svoju stranu priče.

kriis tajgen, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Krisi su paparaci uspeli da uhvate juče prilikom dolaska u svoju kancelariju. Manekenka je delovala raspoloženo, o čemu svedoči njen osmeh na licu. Čak je u par navrata mahala okupljenim paparacima.

Da li je zaista raspoložena i ne mari za glasnije koje svetom kruže o njoj, ili svoju zabrinutost samo prikriva osmehom, pokazaće vreme.

krisi tajgen nakon skandala
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Krisi je za ovu priliku nosila dugački krem džemper, ispod kog je imala crnu, kratku majicu i teksas šorts, dok je na glavi imala šešir u identičnoj boji. Stajling je upotpunila crnom Chanel tašnom, dok je na nogama imala zelene čizmice sa visokom potpeticom.

krisi tajgen
Instagram