Krisi Tajgen trenutno je jedna od najomraženijih žena u Americi nakon sto se nedavno našla u središtu skandala zbog nasilnih poruka koje su isplivale na površinu.

Iako je javno priznala kako se stidi svojih gnusnih postupaka iz prošlosti, izgleda je istina malo drugačija jer je nastavila u istom smeru zbog kog su joj mnogi poznati, pa i sponzori i saradnici okrenuli leđa zbog čega je sebe smatrala "žrtvom".

Krisi je nekoliko slavnih osoba optužilo za sajberbuling, a stvari koje im je pisala bile su zaista šokantne i od tada se slabo pojavljuje u javnosti nakon skandala.

krisi tajgen
LALO / NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega toga, brojni sponzori joj poslednjih nedelja otkazuju ugovore, gubi brojne obožavatelje, brojni prijatelji su joj okrenuli leđa, a kako je sama priznala, oseća se izgubljeno i depresivno, a svima poručuje kako više nije takva osoba.

Ipak, Krisi Tajgen je juče objavila snimak ispod kog je ponosno napisala: "Dame vičite na svoje muževe!".

Na svom Instagram profilu je podelila snimak na kom se vidi kako čeka iza scene svog supruga, a u opisu je napisala: " Vikala sam na Džona prošle večeri jer je krenuo da silazi sa bine na levu stranu, a ja sam stajala na desnoj. Želela sam da započnem svađu jer imam menstruaciju. Ali pogledajte koje sišao sa pozornice na desnu stranu sada. Dame vičite na svoje muževe!"

screenshoot/instagram Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Podsetimo se da je Krisi na Tviteru nazvana "najvećom licemerkom", s obzirom na to da se ranije borila protiv nasilja na društvenim mrežama, a sada je i sama nasilnica. Sve je počelo s kontroverznom starletom Kortni Stoden koja je na društvenim mrežama otkrila kako joj je manekenka slala uvredljive poruke dok je još bila tinejdžerka.

Osim što je Krisi pisala Kortni: "Mrzim te, idi na spavanje. Zauvek", suptilno joj je poručila da se ubije. Javila joj se i u privatne poruke i napisala: "Jedva čekam da umreš".

Izvori bliski manekenki su za strane medije otkrili da Tajgenova planira da da intervju Opri Vinfri kako bi objasnila sve i iznela svoju stranu priče, ipak to se još uvek nije desilo.