Bivša manekenka Krisi Tajgen viđena je u šopingu s mamom u Zapadnom Holivudu. U jahačkom izdanju, 35-ogodišnja supruga muzičara Džona Ledženda sakrivala se ispod sunčanih naočara i maske, a njena majka ispod šešira.

Krisi je obukla belu košulju koju je upasala u uske bež pantalone, a celu kombinaciju upotpunila je jahačkim čizmama u crnoj boji. Iako je uzurbano išla preko parkinga, nije uspela da umakne paparacima.

Njihov porodični šoping ne bi bio senzacionalna vest, da ovo nije retki izlazak iz kuće trenutno omražene manekenke kojoj karijera visi o koncu zbog skandala o kom bruje mediji.

krisi tajgen
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podetimo, Krisi je nekoliko slavnih osoba optužilo za sajberbulin, a stvari koje im je pisala bile su zaista šokantne.

Zbog svega toga, brojni sponzori joj poslednjih nedelja otkazuju ugovore, gubi brojne obožavatelje, brojni prijatelji su joj okrenuli leđa, a kako je sama priznala, oseća se izgubljeno i depresivno, a svima poručuje kako više nije takva osoba.

Takođe, Krisi je zbog situacije retko u javnosti i više nije toliko aktivna na društvenim mrežama, a mnogi se slažu kako je dobila što je zaslužila.

Naime, Tajgenovoj se sada događa da prolazi teške trenutke kakve su prolazili drugi kada ih je javno blatila na društvenim mrežama, a mnogi misle kako njena karijera ovo neće izdržati.

krisi tajgen
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ne prođe dan u kojem ne razmišljam i ne osećam posledice onoga što sam govorila u prošlosti. Duboko se stidim svega i izvinjavam osoba koje sam povredila ni ne sluteći koliko", piše Krisi.

"Bila sam nezrela i nesigurna i mislila da ovakvim ponašanjem trebam da zadivim strance. Mislila sam da sam cool ako se tako šalim sa poznatim. Tražila sam samo pažnju. Nisam zla privatno, ali to tada nisam shvatala. Sad shvatam", poručila je u blogu u junu.

Sve je počelo s kontroverznom starletom Kortni Stoden koja je na društvenim mrežama otkrila kako joj je manekenka slala uvredljive poruke dok je još bila tinejdžerka.

kortni stoden
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mrzim te, idi na spavanje. Zauvek", napisala joj je gospođa Ledžend javno, a onda joj se javila u inboks s još jezivijim komentarom: "Jedva čekam da umreš!", Kortni je tada imala samo 11 godina.

"Linzi Lohan dodaje još nekoliko posekotina na zglobove kad vidi Emu Stoun", javno je komentarisala krisi buran život nekadašnje tin zvezde koja se godinama bori s zavisnišću o alkoholu i drogama.

"Da mi kažu da mogu da imam samo jedno dete koje bi bilo kao Avril, izabrala bih neplodnost dok ne umrem", "Nisam iznenađena da Maraja keri čeka blizance, u njoj uvek rastu dve do 15 beba", poručila je muzičkoj divi koja je poznata po višegodišnjoj borbi s kilogramima.

krisi tajgen
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dizajner i TV ličnost Majkl Kostelo otkrio je kako je neko vreme bio depresivan i da je pomišljao na samoubistvo zbog Krisi. Sve se to događalo 2014. godine zbog, kako on kaže, rasističkog nesporazuma.

Njegova izjava je bila lažna vest, te se lično javio Krisi kako bi joj to objasnio i izvinio se, ali ona nije imala razumevanja. Poručila mu je kako mu je karijera sada službeno gotova i kako će dobiti šta zaslužuje.