Vest da su Džon Ledžend i Krisi Tajgen izbubili bebu slomila je čitavu javnost. Naime, prelepa manekenka je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija iz bolnice i obavestila svoje pratioce da lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje i urušavanje zida materice, nakon čega je ishod bio fatalan.

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka.

U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo - napisala je Krisi Tajgen u svojoj objavi krajem septembra 2020. godine.

krisi tajgen
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovoga puta, manekenka je u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Scary Mommy" otkrila da njena porodica putuje sa pepelom pokojnog sina Džeka.

- Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna i Majls uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem - ispričala je Krisi Tajgen.

- Kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga - rekla je manekenka.

krisi tajgen
Instagram 

Inače, Krisi je nakon objava da je izgubila bebu suočena sa pregršt negativnih komentara.

Pored reči podrške koje su njen suprug i ona dobijali, našli su se i negativni komentari jer se mnogima nije dopao način na koji su ove tužne vesti saopštili.

Ovo je tako tužno, ali jesu li zaista morali da poziraju i koriste crno bele fotografije, filtere i sve to objave na društvene mreže? Mislim da je to potpuno nepotrebno. Nema smisla da svi o tome pričaju, za mene je to lična tragedija“, glasio je jedan od komentara, ali manekenka nikada nije uzvratila.

krisi tajgen i dzon ledzend
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Krisi Tajgen trenutno je jedna od najomraženijih žena u Americi. Naime, ona se nedavno našla u središtu skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se stidi svojih gnusnih tvitova iz prošlosti. Krisi je ljudima slala niz ružnih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvek' i 'Jedva čekam da umreš'. Vređala je mnoge javne ličnosti, i pretila da će se postarati da im uništiti karijeru.