Ni tužne vesti nisu omele njene pratioce da je ponovo ne iskritikuju.

Prelepa manekenka i popularni pevač juče su objavili vest da su usled zdravstvenih komplikacija izgubili bebu. Tim povodom, Krisi Tajgen i Džon Ledžend objavili su niz crno belih fotografija na društvenim mrežama, kao i saopštenje o čitavom događaju.

„Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo“, napisala je manekenka uz svoju objavu na Instagramu.

Pored reči podrške koje su njen suprug i ona dobijali, našli su se i negativni komentari jer se mnogima nije dopao način na koji su ove tužne vesti saopštili.

„Ovo je tako tužno, ali jesu li zaista morali da poziraju i koriste crno bele fotografije, filtere i sve to objave na društvene mreže? Mislim da je to potpuno nepotrebno. Nema smisla da svi o tome pričaju, za mene je to lična tragedija“, glasio je jedan od komentara.

„Ovo je tako glupo, čemu takve fotografije? Žao mi je zbog njihovog gubitka... Ali ove fotografije izgledaju nameštene i sve mi se čini da je reč o lošem marketinškom potezu. Zaista?! Jesu li prodali fotografije? Čemu poziranje?“ - samo je još jedna u nizu sličnih kritika.

„Da ti je tako teško, ne bi 'visila' na Instagramu nego bi bila u krugu porodice“, „Dakle, izgube dete i onda unajme fotografa za tužan fotosešn koji onda objave na društvenim mrežama“, nizali su se komentari ali Krisi i Džon nisu reagovali.