Vest da su Džon Ledžend i Krisi Tajgen izbubili bebu slomila je čitavu javnost. Naime, prelepa manekenka je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija iz bolnice i obavestila svoje pratioce da lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje i urušavanje zida materice, nakon čega je ishod bio fatalan.

„Vožnja kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može da bude stvarno?“, napisala je Krisi uz fotografiju na kojoj plače i dodala:

„Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo.

Džon i ja nismo nikada ranije razmišljali o imenu deteta dok se ne rodi, a sada smo iz nekog razloga dete u mom stomaku počeli da zovemo Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo“, napisala je Krisi, dok su poruke podrške neprestano stizale sa svih strana.

Podsetimo, Krisi i Džon venčali su se 2013. godine i imaju ćerku Lunu i sina Majlsa.