Slavna glumica Salma Hajek i milijarder Fransoa-Anri Pino zajedno su već 18 godina, a prvi put su se zavetovali na večnu ljubav još davne 2009. Međutim, sve do danas, niko nije znao kako je čuvena lepotica izgledala na sopstvenom venčanju.

Ona je sada prvi put podelila fotografije na kojima je u venčanici obrativši se svom suprugu, ali i pratiocima.

"Ne postoje reči kojima bi se objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte. #tbt do jednog od najboljih dana u mom životu", napisala je ona ispod fotografija.

Glumica je inače praktično dovedena pred svršen čin. Ona nije znala da će se venčati sve dok je Pino na "prevaru" za Dan zaljubljenih nije doveo do opštine gde ih je čekala i njegova i njena porodica, kao i venčanice. 

Njihova ćerka Valentina već se rodila, a Hajek je često pre toga govorila da ne veruje u brak, te da joj venčanje nije padalo na pamet. Ipak, već u aprilu te godine, oragnizovali su veliku proslavu u Veneciji.

Inače, Hajek je kasnije u emisiji "The Kelly Clarkson Show" priznala da se sa milijarderom venčala čak četiri puta. 

"I nikada se nismo razveli", našalila se i objasnila da su je, nakon što je prevazišla prvobitni strah, nove ideje za venčanje nastavile inspirišu.

Salma Hajek sa suprugom.
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia 

"Posle sam bila kao, 'OK, nekako mi se sviđa što sam sada udata. Želim da se zabavljam!'", rekla je. Međutim, nakon prve žurke, Hajek je rekla da su ona i Pino bili domaćini treće proslave jer joj se nije dopala torta na drugoj. Po četvrti put, njihova porodica je iznenadila par povratkom na mesto treće ceremonije kako bi mogli da se venčaju sa svim svojim najmilijima koji ih okružuju.

Ipak, sada kada je podelila fotografije sa raskošnog venčanja u Veneciji, Salma se našla i na meti kritika. Kako su komentarisali ljudi "lako je kad ti je srodna duša milijarder".

"Mislim da si pogrešno spelovala reč milijarder", "Uf, kako je lako kad ti je srodna duša milijarder, ali hvala na željama", glasili su samo neki od komentara, no čini se da to nije nimalo dotaklo Hajek koja, ne sumnjamo, verovatno planira i peto venčanje. 

Pročitajte još: NAJLEPŠE ŽENE KOJE IMAJU NAJRUŽNIJE MUŽEVE: Sandra luda za 45 godina starijim, a Slavicu smuvao za glavu niži

Bonus video:

Urnebesno venčanje TikTok/grecia.v.carr

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!