Salma Hajek iznenadila je mnogobrojne pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila "golu fotografiju" iz mladosti. 

"Neko će reći - ne gledaj unazad, ali je to nekada najbolji pogled", napisala je lepa glumica, a malo je reći da je njena objava izazvala lavinu rekacija.

Salma je na fotografiji u ranim dvadesetim, ali je zanimljivo da je mnogima provuklo pažnju to da se glumica nije mnogo promenila od dana najveće slave.

Da, tu i tamo ima po koju boru, ili koji kilogram više nego kada je bila mlada, što je i normalno, ali i dalje je "ona stara Salma" koju su milioni zavoleli.

No, ovom fotografijom je Salma ujedno i konačno stavila tačku na priče koje su kružile tokom čitave prošle godine - da li su njene grudi prirodne ili ne.

Dugo se polemiše da li su grudi Salme Hajek prirodne ili ne.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, glumica je napravila pometnju kada je rekla da joj grudi i dalje rastu, te da je to jedan od simptoma menopauze, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.

Mnogi su je optužili da laže, a njene fotografije sa crvenog tepiha u uskim korsetima i sa dubokim dekolteom ostavljale su prostora da se misli da je Hajek ipak "dorađivala" poprsje.

Mnogi su tvrdili da Salma Hajek laže da su joj grudi prirodne.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: NJEN MUŽ NAPRAVIO JE DETE BIVŠOJ ŽENI NAJVEĆEG MONSTRUMA: Nakon afere slavnoj ljubavnici je uradila neviđenu stvar

Ona je demantovala operacije tvrdeći da su joj grudi prirodne, što je mnogima bilo teško da poveruju. 

Ipak, poslednja objava samo je podsetila sve na to kako je glumica nekad izgledala, te da je oduvek bila poznata po raskošnim oblinama. 

Sada su valjda i svi oni koji su sumnjali dobili odgovor na pitanje da li je Salma radila grudi ili ne, iako je, na kraju dana, to ipak samo njena stvar, a u nastavku pogledajte još neke fotografije iz mladosti slavne glumice. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

salma hajek proslavlja rodjendan  instagram/salmahay

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!