Salma Hajek uradila je sve što je u njenoj moći da ćerki Valentini ovbezbedi nesmetano detinjstvo. Za sve ove godine na prste obe ruke mogle su se nabrojati paparaco fotografije, ali situacija je počela da se menja odnedavno.

14-godišnja lepotica sve češće je sa slavnom majkom na crvenom tepihu, a mnogi se slažu - lepotom ju je već sada nadmašila. Međutim, tinejdžerka sada može da se pohvali ogromnim uspehom - prvi put se našla na naslovnici meksičkog "Voga" i to sa svojom majkom.

Majka i ćerka su u intervjuu progovorile o svom odnosu, poslu, ali i otkrile neke zanimljive detalje.

"Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormana“, rekla je 55-godišnja Hajek za magazin i dodala: "Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću, i to mi se uvek sviđalo".

Sa druge strane, iako je Valentina rasla u izobilju, Salma se trudila da je vaspita da ne bude razmažena i da se ne "bahati", kao što je to slučaj sa pojedinom decom poznatih. Tinejdžerka takođe istakla da ne pridaje mnogo pažnje da li je nešto dizajnersko ili ne.

"Istina je da kada je u pitanju odeća, ja volim njenu, ali generalno uvek nosim ono što volim. Jedva da primećujem marku“, rekla je tinejdžerka i dodala: "Generalno, takođe volim da kombinujem i nosim vintage komade".

Valentina kao i majka joj, Salma Hajek, obožava modu.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Valentina je nasledila od majke i ljubav prema modi, a podsetimo da je još 2019, kada je imala samo 11 godina, prošetala sa Hajekovom na Milanskoj nedelji mode. Nedavno se s ocem i majkom, kao i polusestrom Matildom pojavila na Nedelji mode u Parizu gde je sedela u prvom redu na Balenciaga reviji, te je jasno da Valentina lagano ali sigurno postaje prava mala trendseterka, a još njenih fotografija pogledjte u galeriji ispod:

Valerie MACON / AFP / Profimedia, Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia Pogledajte kako danas izgleda Valentina, ćerka Salme Hajek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!