Kada bismo pričali o lepoti, činjenica je da je Salma Hajek jedna od najlepših glumica svih vremena. To se definitivno ne može osporiti, ali zato, kada spomenemo njen stil oblačenja, prođe nas "tiha jeza" i postavlja se pitanje, kako je moguće da takva glumačka veličina, sa takvim bankovnim računom godinama bira haljine koje ne bi ni neke baka nosile, a ne holivudska zvezda koju zna celi svet?

Međutim, izgleda da ona stara - "stil se ne može kupiti novcem" i te kako važi u ovom slučaju, ali zato može bolji stilista. Međutim,, kako stvari stoje, izgleda da je glumica sasvim zadovoljna kako izgleda, a negativni komentari je ne dotiču previše. 

Meksička lepotica je ove godine proslavila  i 54. rođendan, a na neverovatnom izgledu bi joj pozavidele i mnoge mlađe glumice. Godinama pleni svojom prirodnom lepotom, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije bez šminke.

salma hajek
John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia 

"Još uvek nisam koristila ni botoks, ni filere, ni hemijske pilinge. Ništa od toga! Ponekad pomislim da bi trebalo, ali ne znam šta... Nosim šminku ponekad, ali ne kad vodim dete u školu", rekla je pre nekoliko meseci za časopis "Harper's Bazaar".

Otkrila je da svoju lepotu održava ružinom vodicom kojom čisti lice, te kvalitetnim hidratantnim kremama, ali i skidanjem šminke kokosovim uljem.

Ali iako izgleda kao lepotica u ranim tridesetim, to se ne bi moglo reći i za njen stil oblačenja. Iako na Instagramu najčešće objavljuje fotke u bodijima, kao i u ležernim kombinacijama, na crvenom tepihu se jasno vide njena "glam" izdanja.  

No, teško da nas je i jedno posebno oduševilo do sad.

Uglavnom njene kreacije nazivaju bapskim haljinama, a svi znamo da barem ona može da kupi sve što poželi.
Osim što je jedna od najpoznatijih žena sveta, njen suprug Fransis-Henri Pinolt je francuski milijarder, a zajedno su dobili i kćerkicu Valentinu.

salma hajek zlatni globus
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Ipak, bez obzira na "debeli novčanik", glumica i dalje ostaje verna svom "stilu", ako se tako nešto uopšte i može tako nazvati. 
Sada je na crvenom tepihu dodele "Zlatnih globusa" prošetala u crvenoj haljini, a ponovo su se na društvenim mrežama pojavili isti komentari: "Promašaj", "Aman ženo, hoćeš li ikada ličiti na zvezdu", "Divno, Salma je ponela moju draperiju iz dnevne sobe", "Oblači se poput babe"...

Pogledajte neka od njenih najgorih izdanja sa crvenog tepiha:

John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia, Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia Salma Hajek najgora izdanja