Ne, ovo definitvno nije stajling koji treba da ostane u četiri zida. Okej, isprva je bio samo za to, ali sa ukidanjem vanrednih mera i proširenim mogućnostima kretanja, ovaj stajliš set doživeo je svojih 5 minuta. Ma, kakvih 5, nosićemo ga do kraja leta, ali i sa prvim danima jeseni!

Prvi put primećen na supermodelu Rosie Hantington-Viteli, ovom kompletu nisu odolele ni apsolutno sve poznate trendseterke. Komplet je obično napravljen od svile ili satena, a njegova mekana tekstura jednako nudi udobnost i luksuz, i dokazuje da se višemesečnoj opsednutosti trenerkama možda konačno nazire kraj.


Sa mikro pletivima koja se protežu od šava do šava, set podiže svaki izgled na viši nivo, bez narušavanja udobnosti. Različite varijacije popularnog komada uočene su podjednako i kod luksuznih i kod high street brendova, verovatno zato što je savršen komad za prelazni period. Bez obzira da li ste zavisnica neutralnih tonova ili ljubiteljka odvažnijih boja, ovaj mikro plis set je ugodan, bezvremenski i zabavan - i iskreno, na sjajan način će dati svežinu vašem stilu, ali i garderoberu.