Pojedini slavni parovi odlučili su da krunišu svoju ljubav baš na Dan zaljubljenih. Ovaj datum, koji je sinonim za romantiku nekima je zaista doneo sreću te su zajedno i nakon godina i godina braka, i vole se istim žarom kao na početku. No, bilo je i onih koji nisu bili te sreće, a u nastavku otkrivamo koje su se sve zvezde venčale 14. februara.

Adrijana Lima i Marko Jarić

Marko Jarić bio je u vezi sa Adrijanom Limom.
Shutterstock 

Svetski supermodel i košarkaški superstar venčali su se 14. februara 2009. godine u Vajomingu. Interesantno je da je ona pre toga bila verena za Lenija Kravica, no vezu je ipak raskinula, a onda je upoznala Marka i srušila pevaču svaku šansu za pomirenje sa lepom mankenkom. 

Marko i Adrijana su se razveli nakon njegovog neverstva,
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Par je u braku dobio i dve ćerke, međutim, pet godina kasnije su se zazveli zbog, kako se pisalo, Markovog neverstva.

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Pročitajte još: NAKON ONE KOJA JE TUKLA I NJEGA I SVAKOG SLEDEĆEG NIJE IMAO SREĆE: Verenicu mu "skinuo" Srbin, pa sad živi u celibatu

Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino

Salma je u skladnom braku sa Fransoom Anrijem Pinoom.
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia 

Par je u braku od 2009. godine, ove zaljubljene ptičice zajedno su više od jedne decenije. Pre nego što će se zavetovati na večnu ljubav izlazili su dve godine, a 2007. dobili su i zajedničko dete. Inače, njihovo venčanje bilo je iznenađenje s obzirom da ju je Pino gotovo doveo pred "svršen čin". Glumica nije znala da će se venčati sve do samog Dana zaljubljenih, kada ju je na prevaru doveo do opštine gde ih je čekala i njegova i njena porodica. 

Harison Ford i Kalista Flokhart

Harison Ford i Kalista se vole kao i prvog dana.
Shutterstock 

Jedan od najstabilnijih parova u Holivudu zavetovao se na večnu ljubav 2010. godine upravo na Dan zaljubljenih, nakon 8 godina veze. Upoznali su se na 59. dodeli Zlatnog globusa 2002. i od tog trenutka do danas njihova ljubav nije prestala

Zvezda Indijane Džonsa ranije se ženio dva puta i postao je otac četvoro dece pre veze sa Flokkartovom, a potom je usvojio i sina Fordove kojeg je i ona sama usvojila godinu dana pre nego što će upoznati Forda.  

Šeron Stoun i Fil Bronstin

Par je uspeo da prevari sve svoje prijatelje i porodicu kada ih je pozvao na veliku zabavu za Dan zaljubljenih. Međutim, malo potom su svi saznali da su zapravo na njihovom venčanju. Dugo se činilo da su idealan par, međutim, iako su usvojili dete, šest godina kasnije rekli su zbogom jedno drugome. Usledila je mučna borba za starateljstvo, a u jednom trenutku sin je glumici i oduzet, što joj je do dana današnjeg ostalo najveća rana.

Usvojili su i dete, ali su, nakon šest godina, jedno drugom rekli zbogom.

Meg Rajan i Denis Kvejd

Denis Kvejd je bio velika ljubav Meg Rajan.
Shutterstock 

Denis Kvejd bio je velika ljubav Meg Rajan. Par se venčao davne 1991. godine, a u braku koji je trajao do 2000. dobili su i sina Džeka. Vesti o krahu njihove romanse došle su kao grom iz vedra neba jer su izgledali kao savršen par uprkos njegovim problemima sa zavisnošću. 

Denis Kvejd je krivio Rajan za kraj braka.
Shuterstock 

Kasnije je i priznao da se "nikada ne bi izlečio da nije bilo Meg". Međutim, kada su konačno stvari postale "normalne", Rajanova je snimala "Do­kaz života" gde se zaljubila u kolegu Rasela Kroua, i to toliko da je "niz vodu" bacila devetogodišnji brak sa Kvejdom.

Iako su isprva svi krivili glumicu za raspad braka, ona je tek kasnije otkrila da je njen "izlet" usledio nakon više Denisovih afera.

Princ i Majte Garsija

Čuveni muzičar i njegova draga su se upoznali na njegovom koncertu u Španiji, a šest godina kasnije, na "Dan zaljubljenih" su se venčali.

Iste godine kada su se venčali, dobili su i sina koji se rodio sa teškom bolešću, pa je posle nedelju dana preminuo. Nedugo potom je Majte ostala ponovo trudna, ali je imala pobačaj. I to je ono što je njihov brak slomilo.

"Verujem da, kada vam dete umre, to par ili učini jačim ili ga slomi. Za mene je bilo vrlo teško da nastavim dalje, a mislim da je to slomilo i nas kao par", rekla je tada ona.

Nakon pevačeve smrti, izjavila je ga je uvek volela, te da je on sada sa njihovim sinom.

Elton Džon i Renate Blauel

Britanski pevač Elton Džon i nemačka inženjerka zvuka Renate Blauel prvi put su se sreli 1983. u Londonu dok su snimali njegov album "Too Low for Zero". Ubrzo su postali bliski prijatelji, a godinu dana kasnije, venčali su se u crkvi Svetog Marka u Sidneju, Australija.

Njihov brak je trajao četiri godine i prekinuo se čim se Džon izjasnio kao gej. "Poricao sam ko sam zaista, što je izazvalo tugu kod moje žene i izazvalo veliku krivicu i žaljenje", rekao je Džon u izjavi na Instagramu 2017.

Uprkos pravnom sporu iz 2020. oko toga kako je Džonov biografski film "Rocketman" predstavljao njihovu vezu, par je i dalje u prijateljskim odnosima, a Džon je sada srećno oženjen kanadsko-britanskim režiserom Dejvidom Furnišem sa kojim je usvojio dvoje dece.

Keri Rasel i Šejn Diri

Glumica koju je proslavila uloga "Felisiti" 2007. udala se za svog dugogodišnjeg dečka upravo na Dan zaljubljenih. Svi su mislili da je konačno našla svoju sreću, naročito jer je u tom trenutku bila i trudna, međutim, par se ipak rastao sedam godina kasnije, nakon što su dobili još jedno dete.

Za njihov razvod niko nije znao mesecim, a široj javnosti su saopštili da su se rastali u decembru 2013. godine.

Benedikt Kemberbač i Sofi Hanter

Slavni glumac je od 2015. u braku, a lepu dramaturškinju-rediteljku upoznao je 2009. na setu "Burlesque Fairytales". Iako su svoju vezu držali od samog početka dalje od radoznalih očiju javnosti, svoju veridbu objavili su u kolumni za "Times" magazin.

Intimna privatna ceremonija održana je u crkvi na ostrvu Vajt na Dan zaljubljenih, a godinu dana nakon što su razmenili zavete dobili su i prvo dete. Danas su jedan od najstabilnijih brakova i ponosni roditelji troje dece.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!