Slavni pevač Leni Kravic šokirao je nedavno sve kada je rekao da će Lisa Bonet, inače njegova prva supruga, "zauvek imati njegovo srce", iako je od raskida prošlo tri decenije.

59-godišnji pevač rekao je za People da je Liza i dalje veliki deo njegovog života, te da njihova veza zapravo nikada nije bila u potpunosti prekinuta, odnosno, da se nastavila samo na drugačiji način (prijateljski), kao i da je danas to što jeste "zbog njihovog iskustva, zbog svega što je bio on, svega što je ona bila, i svega što ih je spojilo."

Leni je je istakao da veruje da, iako se romansa između njih završila, ljubav jednog prema drugom nikada nije nestala, već je samo pronašla novi način da se uvuče u njihove živote. Kravic je dodao i da su se za to borili i on i Lisa, dodavši da "nikad nije napustila njegovo srce, dušu ili duh"

Lisa Bonet i Leni Kravic i dan-danas su bliski.
Shutterstock 

Ovo priznanje došlo je malo nakon što je priznao da bi voleo da se ponovo oženi, a iako svoj ljubavni život krije od javnosti, poznato je da je bio (ili je još uvek) sa Meksikankom Anom Paulom Valje, 26-godišnjom manekenkom koja je od njega mlađa čitavih 30 godina

Kada su se pojavili navodi da je Kravic ponovo u vezi, to je bilo ogromno iznenađenje ako se uzmu u obzir njegove tvrdnje da je u celibatu. Godinama je tvrdio ovo praktikuje jer teži idealnoj ženi, idealnoj ljubavi i dok je ne nađe neće ulaziti u intimne odnose sa drugima.

Da li u pričama da se još uvek uzdržava od odnosa ima istine, ni to nije poznato, iako ovako nešto ne čudi ako se uzmu u obzir njegovi ljubavni krahovi.

Iako je ljubio brojne lepotice, dve žene bile su posebno važne u njegovom životu - Lisa Bonet, koja mu je i rodila ćerku Zoe i Adrijana Lima, koja je bila njegova poslednja ozbiljna veza.

Nažalost, veza sa Limom nije opstala jer je manekenka raskinula veridbu i uplovila u vezu sa poznatim srpskim košarkašem Markom Jarićem, nakon čega je i Leni doneo odluku o "uzdržavanju od odnosa". 

Pročitajte još: BIVŠA MU VIŠE VOLELA FRAJERA KOG JE ZAVELA SA 8: Jarić mu "skinuo" verenicu, a sad je u celibatu i ljubi 30 godina mlađu

Kada je reč o Lisi, ona je bila njegova najveća ljubav, a iskrice među njima planule su gotovo prvog trena kada su se videli. Leni je znao da će Lisa biti njegova žena, a u vezu su ušli iz prijateljstva.

Par se venčao u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine. Razveli su se šest godina kasnije, a pevač je o njihovoj vezi pisao i u svojoj knjizi. 

Iako je o svojoj bivšoj uvek pričao samo u superlativu, šuškalo se da je Bonet bila nasilna prema njemu, baš kao i prema svakom narednom partneru. Ipak, potvrde o svemu nije bilo.

Lisa je kasnije našla sreću kraj mlađeg Džejsona Momoe koji je bio zaljubljen u nju od svoje 8. godine. Ipak, i ovaj odnos se završio, a danas je Lisa, baš kao i Leni - sama.

No, par je nakon svih tih godina i bolnog razvoda ostao u bliskim odnosima i danas su dobri prijatelji, a da li će ikada ijedna druga žena sem Lise uspeti da postane "gospođa Kravic", ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Marko Jarić "juri" gradom na trotinetu Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!