Tradicionalni holivudski Oskar afterparti koji organizuje Elton Džonovo udruženje za borbu protiv AIDS-a ove godine prošao je u znaku njegovih sinova koje dugo nismo mogli videti u javnosti. Zakarija (8) i Ilaju (6) gotovo da nije moguće videti u javnosti, te svaki put kada se pojavi neka nova njihova fotografija čini se kao da je reč o nekim drugim dečacima jer rastu "kao iz vode".

Međutim, sada su dečaci ponosno stajali na crvenom tepihu, i to uz kumu Ledi Gagu koja ih nije ispuštala iz vida i koja je više puta rekla koliko su sjajni i koliko ih voli. Iako oskarovskih zabava ima mnogo, Eltonova je jedna od najcjenjenijih i posećuju je najveća imena sa A-liste. Zabave imaju humanitarni karakter i do sada su na njima prikupljeni milioni dolara koji se ulažu u traženje leka za AIDS.

Međutim, prvi put za 30 godina muzičar nije mogao da bude domaćin zabave jer se trenutno nalazi na turneji "Farewell Yellow Brick Road" koja obuhvata 15 zemalja u kojima će održati više od 120 koncerata.

S obzirom da su karte rasprodate, a bilo je odgađanja i promena kada datuma dodele Oskara zbog situacije sa pandemijom, došlo je do preklapanja termina dodela nagarda Akademije i Eltonovih nastupa. Ali on je želeo da bude fer prema obožavateljima koji nisu odustali od odluke da ga gledaju uživo.

Deca eltona džona bila su na njegovoj tradicionalnoj AIDS zabavi.
DOUGLAS CUELLAR / Zuma Press / Profimedia 

Kao utehu samom sebi, Elton je podelio fotografije svojih sinova na svom Instagramu. Dečaci su pozirali u plavim odelima sa bordo kravatama i urednim frizurama, a stajali su pored njegovog supruga Dejvida Furnišera i kume Ledi Gage.

- Tužno je propustiti ove porodične trenutke - napisao je Elton i dodao:

- Ali šaljem svima svoju ljubav koji podržavaju @EJAF. To nam znači celi svet.

Inače, Dejvid Furniš (59) je okupljenima na zabavi rekao da su upravo "dva posebna gosta" odnosno njihovi sinovi, njemu i eltonu posebna inspiracija za sve što rade.

Dečaci su bili posebni gosti na zabavi Eltona Džona.
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!