Svet ne prestaje da bruji o skandalu sa Oskara! Nakon što je Vil Smit ošamario kolegu Kirsa Roka koji je izgovorio neumesnu šalu na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit, slavni glumac se oglasio putem svog Instagrama.

Vil Smit je uputio javno izvinjenje Krisu što je reagovao ishitreno i nedopustjivo.

"Nasilje u svim svojim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao.

 Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam. Stidim se svojih postupaka koji nisu postupci čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote.

Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji su prenos gledali širom sveta. Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i mojoj porodici kralja Ričarda. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas", napisao je Vil Smit na Instagramu.

Podsetimo, incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao laureata za najbolji dokumentarni film, obratio se supruzi Vila Smita, koja je sedela pored njega u Dolbi teatru:

- Džejda, volim te, jedva čekam da vidim "GI Jane 2" - aludirajući na njenu obrijanu glavu usled alopecije s kojom se bori.

džejda pinket smit samo je prevrnula očima na krisove reči
printscreen/youtube 

Džejda je na njegove reči prevrnula očima, dok se Vil Smit najpre smejao, a samo par trenutaka kasnije glumac je izašao na binu, udario Roka, i odšetao sa zajedljivim osmehom na licu.

vil smit udario je krisa roka kada je uvredio njegovu surugu
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

 - Vil Smit me je upravo je*eno odvalio. Baš lepo - bile su prve reči Krisa Roka nakon što ga je glumac ošamario pred svetom.

- Nemoj da uzimaš u je*ena usta ime moje žene! - rekao je Vil Krisu.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!